Marcela Fota, mărturii sfâşietoare despre moartea soţului. "Este o durere imensă, inimaginabilă"

Luna februarie e puțin mai tristă pentru frumoasa artistă de muzică populară Marcela Fota. Chiar pe 2 februarie, s-au împlinit trei ani de la căsătoria religioasă a interpretei de muzică populară cu regretatul ei soț, care a murit în 2020, la doar 47 de ani, din cauza unui infarct. Dacă are puterea și curajul de a-și reface sau nu viața, la doar un an de la moartea soțului, Marcela Fota a spus pentru Click!.

Marcela Fota a rămas văduvă la 43 de ani foto: Instagram
Marcela Fota a rămas văduvă la 43 de ani foto: Instagram

Marcela Fota a declarat că încă suferă după moartea soţului şi pierderea prin care a trecut e inimaginabilă. Artista a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a-şi reface viaţa, la un moment dat, doar că acum nu se poate gândi la asta. Marcela crede că fiul ei, de 13 ani, e mult prea mic pentru acest lucru. 

“Este o durere imensă, inimaginabilă. Până nu treci prin așa ceva, nu ai cum să simți ce simt eu. Data de 2 februarie a coincis și cu faptul că am împlinit trei ani de la căsătoria religioasă, de când ne-am căsătorit în biserică. Atunci părinții mei împlineau și ei 50 de ani de căsnicie… În astfel de situații Dumnezeu te întărește și îți dă putere să mergi mai departe, indiferent de situație. Am tot fost întrebată dacă sunt pregătită să îmi refac viața, dar încă este mult prea devreme să discut despre asta. Niciodată să nu spui niciodată însă consider că, deocamdată, chiar dacă împlinește 13 ani pe 1 iulie, copilul meu este prea mic pentru asta. Îmi doresc să merg mai departe iar fiul meu să mă vadă că îmi duc viața înainte așa cum am avut-o până acum”, a povestit Marcela Fota, pentru Click!.

Artista își dorește să își crească fiul în liniște, să se bucure de fiecare moment petrecut în compania lui, să călătorească mai mult împreună și  să descopere lumea amândoi. De altfel, cei doi, mama și fiul, au prins gustul schiatului, așa că s-au întors recent dintr-o frumoasă vacanță la munte, acolo unde Marcela Fota a fost împreună cu sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu.

“Atât eu cât și fiul meu am descoperit schiatul, sport pe care mi l-a insuflat sora mea care schiază de 25 de ani. Soțul meu nu mi-a dat voie să duc copilul la schi, îi era frică să nu-i pun viața în pericol. Am fost la munte și băiatului îi place mult să schieze,  doar ce ne-am întors din Bulgaria și mă întreba dacă îi mai dau voie să plece la sfârșitul lunii din nou la schi, împreună cu o gașcă de prieteni”, ne-a mărturisit Marcela Fota, care își vizitează soțul la cimitir cât poate de des.

 Ce îi va lipsi de Valentine’s Day

Amintirea soțului îi este încă foarte bine întipărită în minte, iar Marcela Fota îi simte lipsa cu orice ocazie. Acesta era jumătatea ei perfectă și o răsfăța mereu cu flori, lalele albe fiind preferatele ei.

Lalelele erau florile mele preferată și el știa lucrul asta. Pe 2 februarie când se împlineau trei ani de la cununia noastră religioasă, am  vrut să marchez momentul și mi-am cumpărat lalele albe pentru că asta făcea el, în rest am făcut o vizită la cimitir. Cât despre ziua de 14 februarie, în fiecare an primeam flori frumoase și mergeam la masă, nimic special”, a mai mărturisit Marcela Fota, pentru Click!.

Marcela Fota, văduvă la 43 de ani

Marcela Fota a rămas văduvă la vârstă de 43 de ani. În a treia zi de Crăciun, pe 28 decembrie 2020, soțul artistei, Minel Papanoiu, care avea atunci 47 ani, a făcut infarct în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net