Marea dorin╚Ť─â a actorului Ion Besoiu a r─âmas ne├«mplinit─â

18 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Ion Besoiu ╚Öi fotografia Lumini╚Ťei Besoiu, cea de-a patra so╚Ťie a actoruluifoto: Zoltan Lorencz

Ion Besoiu a murit miercuri, 18 ianuarie, ├«nainte de a fi apucat s─â-╚Öi vad─â ├«mplinit─â cea mai drag─â dorin╚Ť─â. inima actorului a cedat dup─â cel de-a treilea infarct. Medicii de la Institutul C.C. Iliescu nu au putut face nimic pentru a-l mai ╚Ťine ├«n via╚Ť─â.

Ion Besoiu a murit la v├órsta de 85 de ani. Actorul m─ârturisea, cu un an ├«n urm─â, ├«ntr-un interviu pentru Adev─ârul, c─â ╚Öi-ar dori ca Dumnezeu s─â-i mai ├«ng─âduie s─â r─âm├ón─â pe p─âm├ónt m─âcar ca s-╚Öi vad─â nepo╚Ťii merg├ónd la ╚Öcoal─â.

ÔÇŁS─â m─â ajute Dumnezeu s─â mai tr─âiesc, s─â-mi v─âd ├«n continuare nepo┼úeii. Fiica mea, Ioana Besoiu, mi-a d─âruit doi nepo┼úei gemeni: Nicolae ┼či Anastasia. ├Ämi doresc s─â-i v─âd merg├ónd la ┼čcoal─âÔÇŁ, spunea Besoiu, cu pu╚Ťin timp ├«nainte ca problemele sale de s─ân─âtate se se acutizeze. Cardiac, actorul a petrecut ultimul an mai mult prin spitale, medicii f─âc├ónd eforturi mari s─â-l ╚Ťin─â ├«n via╚Ť─â.

Besoiu a devenit bunic ├«n urm─â cu doi ani ╚Öi jum─âtate, c├ónd fiica sa ╚Öi a actri╚Ťei Emilia Dobrin a n─âscut gemeni, o feti╚Ť─â ╚Öi un b─âiat.

kourtney kardashian travis barker (1) jpg
cub pepe png
iumor jpg
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (5) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg