Marele absent de la petrecerea de reînnoire a jurămintelor dată de Oana Roman

image
Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele după trei ani de la căsătoriefoto: arhiva personală

După un an greu în care a fost la un pas de divorţ, Oana Roman a simţit vineri (23 septembrie) nevoia să mulţumească pentru că mariajul ei a fost salvat printr-o slujbă la biserică. După ceremonia religioasă, vedeta şi soţul ei, Marius Elisei şi-au chemat rudele şi prietenii să petreacă cu ei până în zori. Vedeta s-a asortat cu fiica ei, micuţa Isabela, cele doi fiind îmbrăcate ca nişte prinţese.

A fost petrecere mare vineri noapte (23 septembrie) la un centru de evenimente din nordul Capitalei. Oana Roman a chefuit cu dublu motiv. Şi-a reînnoit jurămintele cu tatăl copilului ei şi l-a aniversat şi pe Marius Elisei cu ocazia împlinirii a 30 de ani.  

image
Oana Roman l-a avut alături pe bunul ei prieten, Pepe

"Am fost la biserică împreună cu naşii noştri şi cu părinţii. A fost un moment emoţionant şi foarte frumos. Eu mi-am dorit foarte mult să mulţumim pentru tot ce avem, la biserică. Marius face 30 de ani, sper să nu se schimbe pentru că este minunat aşa cum este. Cred că toată viaţa am aşteptat să ne cunoaştem" , a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

image
Oana şi Raluca, soţia lui Pepe

Vedeta a fost printre puţinii români care nu s-au speriat din cauza cutremurului de 5, 6 grade. "Noi am petrecut şi nu am simţit cutremurul! La mulţi ani iubirea vieţii mele! Te iubesc, soţul meu!", a completat Oana Roman pe pagina ei de Facebook. Vedeta şi fetiţa ei, Isabela, au purtat rochii asortate, dar vedeta nu a putut să fie pe deplin fericită la petrecere, căci o persoană a lipsit de la evenimentul care a însemnat atât de mult pentru ea. Este vorba despre Petre Roman, tatăl pe care vedeta l-a acuzat că nu a ajutat-o prea mult în viaţă. La chef, Oana Roman a ţinut sa fie prezenţi ambii părinţi, chiar daca sunt divorţaţi de ani buni. Petre Roman însa nu a răspuns invitaţiei fiicei sale. În schimb, mezina s-a distrat pe cinste alături de Pepe şi de soţia lui, Raluca.   

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg