Marele regret al Mihaelei Rădulescu. Are tot ce îşi doreşte, dar recunoaşte că ar schimba un lucru important

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cine credea că în viaţa cuplului Mihaela Rădulescu-Felix Baumgartner e numai lapte şi miere, se înşală! E drept că nu au motive serioase de ceartă, ci mai degrabă se tachinează pe treburi casnice. Jurata emisiunii “Românii au talent” şi gazda show-ului “Uite cine dansează” face dezvăluiri intime despre fiu, iubit, regrete şi pasiuni.

La 47 de ani, Mihaela Rădulescu poate spune că are tot ce-şi doreşte. Însă ar mai fi câteva lucruri pe care vedeta le-ar bifa pe lista ei. De azi, ea se întoarce pe micile ecrane de la PRO TV, ca şi jurată a emisiunii “Românii au talent”, iar în primăvară va prezenta “Uite cine dansează”, noul show al televiziunii din Pache Protopopescu. Până atunci, Mihaela a făcut câteva lămuriri despre viaţa ei privată. 


    Marţi, Mihaela  şi Felix  au purtat adidaşi  pe covorul roşu,  la gala Premiilor  Laureus, de  la Monaco
Marţi, Mihaela şi Felix au purtat adidaşi pe covorul roşu, la gala Premiilor Laureus, de la Monaco

“Eu şi Felix nu ne-am mutat împreună, dar locuim des unul în casa celuilalt, ne-am mobilat şi decorat reciproc noile case. A lui e în Elveţia, a mea, în Franţa. Nu vrem să schimbăm nimic, deocamdată. Culmea, eu nu vreau. Nu vreau să-i schimb viaţa lui Ayan, mutându-ne în Elveţia doar ca să fiu eu fericită. Are o şcoală de terminat în Monaco, are prieteni de-o viaţă aici, are sporturi pe care nu le poate practica acolo. În fine, am ajuns să iubesc mai mult genul ăsta de relaţie, în care ne vedem cu câteva zile pauză între, exact cât să ne fie dor unul de altul”, a spus Mihaela în “OK!”.

Diva a dezvăluit şi motivele pentru care se ceartă cu iubitul ei austriac. “Se întâmplă rar şi are legătură doar cu căldura din casă. Urăsc să stau prea îmbrăcată la mine acasă, iar lui îi place răcoarea şi umblă pe şest la calorifere”.

Şi tot ea a dezvăluit că i-ar fi plăcut să aibă mai mulţi copii. „Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a încheiat Mihaela Rădulescu. 

Ce vom vedea vineri la «Românii au talent»

simeon stalpnicul png

Începând de vineri, de la ora 20.30, show-ul “Românii au talent” revine la PRO TV cu sezonul al şaptelea. Juraţii Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, alături de prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, sunt gata să fie uimiţi de românii talentaţi. În această seară vom vedea dans pe role, un show cu baloane de săpun, dans pe sârmă, la înălţime, pus în scenă de o concurentă extrem de senzuală, dar şi primul golden buzz al sezonului.

Citește pe www.okmagazine.ro interviul cu Mihaela Rădulescu!

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png