Margareta Pâslaru, ”îmbărbătată” de Adina Buzatu!

image
Margareta Paslaru

Margareta Pâslaru este considerată, drept una dintre cele mai elegante doamne, din lumea muzicii românești și ține cu tot dinadinsul, să-și păstreze acest statut.

Îndrăgita interpretă Margareta Pâslaru a făcut furori la un eveniment desfășurat recent, la București purtând un sacou bărbătesc, pe care îl remarcase în pozele postate pe Facebook de stilista Adina Buzatu.

image
Adina Buzatu

,,Am fost plăcut surprinsă, când doamna Margareta Pârslaru m-a sunat să-mi spună, că a văzut în una dintre fotografiile pe care le postasem pe Facebook, un sacou superb din catifea, turquoise, pe care ar vrea, să-l poarte. M-am bucurat foarte tare, și am admirat-o, încă o dată, pentru nonconformismul său, dar și pentru eleganța, cu care și-a construit, întreaga ținută. Fără doar și poate, este un exemplu de stil. De altfel, de-a lungul anilor, domnia sa și-a mai luat de la noi diverse accesorii, precum cravate sau papioane, pe care le-a purtat absolut superb”, a spus Adina Buzatu.

image
Margareta Paslaru

Margareta Pâslaru nu este singura vedetă care integrează în ținutele ei elemente din moda masculină, Andreea Marin și Iuliana Tudor, fiind doar câteva dintre vedetele, care au purtat cu succes, în diverse ocazii, piese vestimentare, din colecțiile masculine Trends by Adina Buzatu. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
image png
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png