Maria Buză a dezvăluit că are datorii mari! Care este situația sa financiară

Ultima actualizare:
Maria Buză și soțul său dețin restaurantul „La vioara roșie” din București
Maria Buză și soțul său dețin restaurantul „La vioara roșie” din București

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Maria Buză a dezvăluit faptul că în ultima perioadă s-a confruntat cu probleme financiare. Îndrăgita actriță a susținut că are datorii mari, însă mărturisește că acest lucru nu o sperie, ci o motivează să meargă mai departe și să-și ajusteze situația materială.

Îndrăgita actriță Maria Buză a vorbit despre situația sa financiară în cadrul unei emisiuni, dezvăluind că se cofruntă cu datorii mari. Deși nu a specificat în mod direct care sunt cauzele acestor probleme financiare cu care se confruntă, Maria Buză deține un restaurant pe litoralul românesc, acesta putând să fie unul dintre motivele principale ale datoriilor acesteia.

Actrița are o carieră de succes și un mariaj reușit. Ea și soțul ei, George Pătrașcu, sunt împreună de aproximativ 23 de ani și dețin o afacere pe litoralul românesc. Cei doi soți și-au deschis în urmă cu câțiva ani un restaurant, de care se ocupă personal, însă se pare că lucrurile nu merg întotdeauna așa cum aceștia și-au propus. Vedeta a recunoscut că gestionarea unei afaceri nu este tocmai ușoroară și că are datorii mari, însă a decis să nu se dea bătută. Cei doi şi-au deschis, în Bucureşti, localul „La Vioara Roşie”, dar deţin şi Restaurantul „La Şarpele roz”, în staţiunea Mamaia. 


    Maria Buză și soțul său dețin restaurantul „La vioara roșie” din București Foto: Arhivă Click!
Maria Buză și soțul său dețin restaurantul „La vioara roșie” din București Foto: Arhivă Click!

Maria Buză, îngropată în datorii 

„Omul care ar datorii, e un om bogat, pentru că nu poți să îți plătești datoriile, dacă nu ai bani. Am datorii, am datorii foarte mari, dar nu mă las. Nu mă gândesc la asta. Într-un astfel de domeniu, lucrurile nu sunt mereu așa cum te aștepți și cum ar trebui să fie, dar noi încercăm să facem față și să am lângă mine un colectiv care să aibă același scop. Sunt persoane care profită de o situație atunci când se văd cu banii în mână.

Nu este bine să ai încredere în toți oamenii cu care lucrezi, s-a făcut selecția naturală și sunt cu cei mai potriviți oameni lângă mine și pot să spun că am cu cine să merg mai deparre. Este un domeniu alunecos, unde se lucrează cu banii.  Eu și soțul meu, chiar dacă suntem împreună, suntem la serviciu, fiecare cu treaba lui. El e acolo la munca lui, eu aici, alături de oamenii de pe sală. De multe ori, atât cât suntem, facem minuni. E normal atunci când ieși într-o seară, la restaurant, să ai pretenții, pentru că oferta este foarte mare”, a dezvăluit Maria Buză, la Antena Stars. 

Maria Buză face și show pe malul mării, în restaurantul pe care îl deține acolo, numit „La șarpele roz”
Maria Buză face și show pe malul mării, în restaurantul pe care îl deține acolo, numit „La șarpele roz”

Maria Buză, obișnuită cu lumea afacerilor

În urmă cu un an, Maria Buză a avut câteva probleme cu afacerile sale de pe malul mării, din cauza unui inconvenient cu proprietarul locației unde aceasta își desfășura activitatea. Actrița a fost dată chiar afară de pe plaja pe care o închiriase, unde avea restaurantul „La buza mării”, după ce proprietarii locației au chemat poliția. Acum se pare că afacerea sa cu restaurantele suferă din nou în această perioadă, din cauza datoriilor de această dată, însă actrița susține că nu se dă bătută. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net