Maria Buză, după zvonul că e datoare la bănci: “Fac totul ca să meargă restaurantele”

Ultima actualizare:
Maria Buză organizează programe artistice pentru clienții restaurantelor
Maria Buză organizează programe artistice pentru clienții restaurantelor

Celebra solistă și actriță Maria Buză (49 de ani) și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, și-au deschis două restaurante, unul în Mamaia, și un altul în București, însă cei doi muncesc pe rupte, ca afacerea să se mențină, căci concurența este foarte mare.

Maria Buză s-a lansat în afaceri împreună cu soțul ei, însă lucrurile nu merg chiar așa cum și-ar dori cei doi. Mai mult, la un moment dat a circulat zvonul că îndrăgita actriță ar fi datoare vândută la bănci.

Contactată de Click!, Maria Buză ne-a declarat că face totul ca afacerea cu restaurante să meargă. “Am ajuns să fac pe gazda, pe artistul și pe patronul ca să fie bine și ca să meargă afacerea. Cu restaurantul din Capitală ne descurcăm bine, dar nu este ușor, nu ne lăudăm cu niște venituri colosale. Dau din coate ca să aduc clienți, concurența este foarte mare, sunt multe restaurante pe piață, așa că este și normal. Încercăm să ne diferențiem pe piață prin programul artistic live pe care îl avem”, a declarat artista.


    Maria Buză organizează programe artistice pentru clienții restaurantelorfoto: arhivă personală
Maria Buză organizează programe artistice pentru clienții restaurantelorfoto: arhivă personală

Maria Buză: ”Nu este adevărat că sunt îngropată în datorii”

Situația este diferită în ceea ce privește restaurantul de pe litoral. ”Nu merge bine, turiștii mănâncă seara o clătită sau un pateu, nu mai vin la restaurante ca să asculte o muzică bună, să se răsfețe cu o fripturică. Ei vin de acasă cu sacoșa plină cu de-ale gurii, ca să facă economie”, a declarat Maria Buză la Antena 1. “Nu este adevărat că sunt îngropată în datorii. Chiar dacă aș fi așa, nu aș zice acest lucru. Problemele mele nu trebuie să le știe nimeni. Chiar dacă îmi este greu, nu vreau să mă plâng”, a mai adăugat vedeta afaceristă. Maria  și George se iubesc de 24 de ani și au împreună un băiețel.

Citește și:

Maria Buză, sfâşiată de dor după sora ei care a decedat

Maria Buză, mărturisiri despre schimbările din viață: «Este îngrozitor ce mi s-a întâmplat»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net