Maria Buză, înglodată în datorii după ce a dat faliment. Pandemia i-a pus afacerile pe butuci


    Maria Buză a rămas cu datorii mari după ce a fost nevoită să-și închidă restaurantul din Bucureștifoto: arhiva personală
Maria Buză a rămas cu datorii mari după ce a fost nevoită să-și închidă restaurantul din Bucureștifoto: arhiva personală

Actrița Maria Buza și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, sunt disperați. Cei doi au fost nevoiți să-și închidă restaurantul din București, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum ei se chinuie să achite datoriile cu care au rămas după ce și-au pierdut afacerea, în care veniseră și cu bani de acasă.

Restaurantul „La Vioara Roșie” a dat faliment încă din vara anului trecut. Cu doi ani în urmă, Maria Buză și soțul ei închiseseră și cârciuma pe care o dețineau pe Litoralul Românesc.

“A fost cea mai proastă mișcare a noastră să credem că va fi un business de succes, să dorim să avem cele mai bune servicii acolo, să cântăm acolo. Din păcate, oamenii cu care am lucrat au gândit doar pentru buzunarele lor. A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii întregi. Restaurantul din București era în cădere liberă încă de dinainte de a începe pandemia. Speram să ne revenim, veneam cu bani de acasă. Nu mergea dinainte de pandemie. Acum este un capitol încheiat, am rămas cu datorii de pe urma restaurantului, dar pot fi acoperite sumele”, a povestit Maria Buză, la Antena Stars.

Actrița  a mai făcut ceva bani astă-vară, la mare, din concertele susținute tot la un restaurant pe Litoral, bani cu care acum încearcă să-șă acopere datoriile deloc mici.  

“Am cântat toată vara pe Litoral, un domn patron de restaurant și-a asumat acest risc, cu restricțiile de rigoare. Am stat două luni jumătate acolo, lumea venea în număr foarte mare“, a mai spus actrița. Actrița Maria Buză este căsătorită, de mulți ani, cu violonistul George Pătrașcu. Cei doi au împreună un băiat, Andrei.

Citește și:

Maria Buză, mărturisiri despre schimbările din viață: «Este îngrozitor ce mi s-a întâmplat»

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg