Maria Buză, mărturisiri despre schimbările din viață: «Este îngrozitor ce mi s-a întâmplat»


    Maria BuzăFoto Facebook
Maria BuzăFoto Facebook

Maria Buză a povestit despre cele mai grele momente din viața ei și a recunoscut că a făcut o schimbare totală și nu mai acceptă ca oamenii să o rănească. Actrița a declarat în cadrul unei emisiuni tv că este dezamăgită de persoanele în care avea încredere, motiv care a făcut-o să fie mai selectivă de acum.

Maria Buză a mărturisit că a fost îngrozitor ce i s-a întâmplat, nu a intrat în detalii, însă actrița a declarat că dacă i s-ar fi întâmplat în altă perioadă a vieții sale, nu ar fi fost atât de vehementă în această privință.

"Trebuie să facem faţă oamenilor perverşi şi falşi din viaţa noastră. Vorbesc în general de cât de dezamăgită sunt de oameni, în faţa cărora mi-am deschis inima, pe umărul cărora am plâns şi ei probabil se bucurau de necazul meu şi cât de fericită eram eu că am cui să mă plâng. Este îngrozitor ce mi s-a întâmplat. Cred  că dacă mi se întâmpla la altă vârstă nu cred că aş fi fost atât de vehementă în schimbarea mea", a spus Maria Buză la Antena Stars. 

Actrița a declarat cu puțin timp în urmă că a suferit mult după pierderea surorii ei care îi spunea că se simte bine, însă era pe moarte.

„La un moment dat, îmi dau seama că ieri ar fi fost ziua ei. Ar fi făcut 64 de ani. Din păcate, o boală necruțătoare a răpit-o dintre noi. (...) Mă întrebam cum se face că, fix în apropierea zilei ei, mă întrebă cineva, din senin despre ea. (...) Imediat după Revoluție, a avut șansa să plece cu serviciul în Belgia. Noi eram foarte bucuroși pentru ea. Sora mea a terminat liceul de muzică, dar, apoi, au urmat niște cursuri de operator calculator și programator și a lucrat la un centru de calcul. (...) A plecat imediat după ce divorțase.  La 36 de ani, la numai 2 ani după ce a ajuns în Belgia, a descoperit că are această boală, pe care a ținut-o ascunsă. În adâncul sufletului meu, eu cred că era o speranță mare în inima ea că s-ar putea însănătoși, fără să știm și noi. A vrut să ne protejeze. Din ‘90 nu am mai văzut-o. Am avut o premoniție puternică, o neliniște în suflet, ceva care te face să te întrebi ceva... Simțeam că trebuie să primesc o veste tristă. Atunci, am început să mă gândesc la ea. (...) Nici nu îi ziceam pe nume, o strigam ‘sora’. Când am fost însărcinată, mi-am dorit o fetiță pe care să o cheme Victoria, ca pe sora mea. Eu știam că e pe moarte. Mă iubea atât de tare. Și eu o iubeam tare mult, atât de mult că îi ziceam ‘mamă’. Eram cea mai fericită când mă plimbam cu ea în parc,” povestea Maria Buză la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
mic dejun foto pixabay
niculae badalau foto marian iliescu
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg