Maria Buză, sfâşiată de dor după sora ei care a decedat

Ultima actualizare:

    Maria BuzăFoto Facebook
Maria BuzăFoto Facebook

Actriţa Maria Buză a avut o relaţie foarte apropiată cu sora ei care a decedat. Maria a mărturisit că recent ar fi fost ziua ei de naştere, însă atunci când şi-a dat seama de acest lucru, a izbucnit numaidecât în lacrimi, amintindu-şi de ea.

Artista a declarat că e cumplit ce s-a întâmplat, şi că, ea nu consideră că viaţa este dreaptă. Aceasta a declarat că are o imagine foarte grea cu sora ei, înainte de moarte, atunci când sora ei a condus-o la lift în spital şi s-au închis uşile. La momentul respectiv, Maria nu s-ar fi gândit că acela era ultimul moment în care o va vedea în viaţă.

Actriţa a povestit despre ultimele clipe ale surorii sale şi şi-a amintit cu durere de ea, dar şi de cât de mult o iubea.

„La un moment dat, îmi dau seama că ieri ar fi fost ziua ei. Ar fi făcut 64 de ani. Din păcate, o boală necruțătoare a răpit-o dintre noi. (...) Mă întrebam cum se face că, fix în apropierea zilei ei, mă întrebă cineva, din senin despre ea. (...) Imediat după Revoluție, a avut șansa să plece cu serviciul în Belgia. Noi eram foarte bucuroși pentru ea. Sora mea a terminat liceul de muzică, dar, apoi, au urmat niște cursuri de operator calculator și programator și a lucrat la un centru de calcul. (...) A plecat imediat după ce divorțase.  La 36 de ani, la numai 2 ani după ce a ajuns în Belgia, a descoperit că are această boală, pe care a ținut-o ascunsă. În adâncul sufletului meu, eu cred că era o speranță mare în inima ea că s-ar putea însănătoși, fără să știm și noi. A vrut să ne protejeze. Din ‘90 nu am mai văzut-o. Am avut o premoniție puternică, o neliniște în suflet, ceva care te face să te întrebi ceva... Simțeam că trebuie să primesc o veste tristă. Atunci, am început să mă gândesc la ea. (...) Nici nu îi ziceam pe nume, o strigam ‘sora’. Când am fost însărcinată, mi-am dorit o fetiță pe care să o cheme Victoria, ca pe sora mea. Eu știam că e pe moarte. Mă iubea atât de tare. Și eu o iubeam tare mult, atât de mult că îi ziceam ‘mamă’. Eram cea mai fericită când mă plimbam cu ea în parc,” a povestit Maria Buză la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net