Maria Buză, sfâşiată de dor după sora ei care a decedat


    Maria BuzăFoto Facebook
Maria BuzăFoto Facebook

Actriţa Maria Buză a avut o relaţie foarte apropiată cu sora ei care a decedat. Maria a mărturisit că recent ar fi fost ziua ei de naştere, însă atunci când şi-a dat seama de acest lucru, a izbucnit numaidecât în lacrimi, amintindu-şi de ea.

Artista a declarat că e cumplit ce s-a întâmplat, şi că, ea nu consideră că viaţa este dreaptă. Aceasta a declarat că are o imagine foarte grea cu sora ei, înainte de moarte, atunci când sora ei a condus-o la lift în spital şi s-au închis uşile. La momentul respectiv, Maria nu s-ar fi gândit că acela era ultimul moment în care o va vedea în viaţă.

Actriţa a povestit despre ultimele clipe ale surorii sale şi şi-a amintit cu durere de ea, dar şi de cât de mult o iubea.

„La un moment dat, îmi dau seama că ieri ar fi fost ziua ei. Ar fi făcut 64 de ani. Din păcate, o boală necruțătoare a răpit-o dintre noi. (...) Mă întrebam cum se face că, fix în apropierea zilei ei, mă întrebă cineva, din senin despre ea. (...) Imediat după Revoluție, a avut șansa să plece cu serviciul în Belgia. Noi eram foarte bucuroși pentru ea. Sora mea a terminat liceul de muzică, dar, apoi, au urmat niște cursuri de operator calculator și programator și a lucrat la un centru de calcul. (...) A plecat imediat după ce divorțase.  La 36 de ani, la numai 2 ani după ce a ajuns în Belgia, a descoperit că are această boală, pe care a ținut-o ascunsă. În adâncul sufletului meu, eu cred că era o speranță mare în inima ea că s-ar putea însănătoși, fără să știm și noi. A vrut să ne protejeze. Din ‘90 nu am mai văzut-o. Am avut o premoniție puternică, o neliniște în suflet, ceva care te face să te întrebi ceva... Simțeam că trebuie să primesc o veste tristă. Atunci, am început să mă gândesc la ea. (...) Nici nu îi ziceam pe nume, o strigam ‘sora’. Când am fost însărcinată, mi-am dorit o fetiță pe care să o cheme Victoria, ca pe sora mea. Eu știam că e pe moarte. Mă iubea atât de tare. Și eu o iubeam tare mult, atât de mult că îi ziceam ‘mamă’. Eram cea mai fericită când mă plimbam cu ea în parc,” a povestit Maria Buză la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
niculae badalau foto marian iliescu
Gabriela Firea FOTO gov.ro
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg