Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani. Ce bărbați celebri a iubit «Ciocârlia»

image
Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu au făcut o nuntă de pomină în 1971. Ea avea 34 de ani, iar el, 27

Maria Ciobanu, celebra solistă de muzică populară, a împlinit astăzi vârsta de 82 de ani. Maria Ciobanu își sărbătorește ziua de naștere în România, alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu (47 de ani), și de familia lui. Maria Ciobanu a venit din SUA pe 26 august 2019, după doi ani în care nu a pus piciorul în țară.

La vârsta de 82 de ani, Maria Ciobanu s-a retras oficial în urmă cu trei ani, însă, la cererea publicului, a continuat să cânte. Primul concert susținut de Maria Ciobanu în România după doi ani în care a stat în SUA, la Los Angeles, a fost la Ziua Comunei Bogați, în județul Argeș, pe 29 august 2019. La eveniment, Maria Ciobanu a urcat pe scenă alături de Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu este fericită că încă poate cânta

Maria Ciobanu a împlinit astăzi vârsta de 82 de ani și este mulțumită că poate cânta în continuare. Solista care este alintată „Ciocârlia muzicii populare” a postat pe conturile sociale, cu ocazia aniversării, un mesaj pentru admiratorii ei. „Scumpii mei, azi, la ceas aniversar, îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar mai ales pentru darul de a cânta și a vă aduce măcar un strop de bucurie. Și vă mulțumesc și vouă pentru dragostea pe care mi-o purtați de atâția ani. Vă iubesc din tot sufletul!”, a scris Maria Ciobanu lângă o imagine în care apare alături de cei trei nepoți din partea fiului Ionuț Dolănescu.

Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu jpeg
Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu

Maria Ciobanu este căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist de performanţă, cu care a întemeiat o familie frumoasă în 1981, la doi ani de la moartea prietenei ei. Bărbatul are acum peste 80 de ani şi se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care inima şi un diabet care-i dă de furcă de mai mulţi ani. Starea precară de sănătate a bărbatului a împiedicat-o pe Maria Ciobanu să onoreze contractele în ţară.

Mircea, soţul Mariei Ciobanu, nu are urmaşi, însă copiii interpretei sunt ca şi copiii lui jpeg
Mircea, soţul Mariei Ciobanu, nu are urmaşi, însă copiii interpretei sunt ca şi copiii lui

Maria Ciobanu: Dacă îl întâlneam mai repede, nu mai aveam atâtea necazuri

Despre mariajul ei cu Mircea Câmpeanu, cârcotaşii au spus vrute şi nevrute. Când s-au luat au fost criticaţi chiar şi de rude. „Se spunea că aş fi avut o relaţie cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunţi, pentru că avea staţie şi maşină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a declarat la un moment dat Maria Ciobanu, potrivit Jurnalul.

Soţul Mariei Ciobanu alături de cei trei copii ai ei, Leontina, Camelia şi Ionuţ jpeg
Soţul Mariei Ciobanu alături de cei trei copii ai ei, Leontina, Camelia şi Ionuţ

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu și-au vorbit 30 de ani

Maria Ciobanu a trăit în anii ‘70 o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relaţia lor a fost una cu năbădăi, iar în final s-au despărţit cu tam-tam şi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu (46 ani), în anul 2004. Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile. Cântăreaţa mai are două fete, Leontina şi Camelia, cu alţi doi parteneri de viaţă, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu. Pe Leontina a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist. Acesta a murit în 1994. Camelia este rodul iubirii dintre Maria Ciobanu şi Florea Burnea, fost „fluieraş” al Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lor a durat 6 ani.

image
Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu și Ion DolănescuFoto: Mediafax

Citește și:

Ce pensii ridicole au artiștii noștri! Maria Dragomiroiu: «Cum să trăiesc cu banii ăștia»?

Maria Ciobanu a revenit pe scenă după trei ani de la retragere

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Două avioane s-au ciocnit și s-au prăbușit în Germania. Foto: Captură video Twitter
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg