Maria Ciobanu îşi riscă viaţa pentru 200.000 de euro


    Maria Ciobanu era vizibil obosită după cele două ore de concertFotografii: Roberto Sălceanu
Maria Ciobanu era vizibil obosită după cele două ore de concertFotografii: Roberto Sălceanu

Maria Ciobanu a dorit să susţină un singur concert de adio, în Bucureşti, însă solista s-a trezit pe cap cu şase spectacole, în toată ţara, la cererea fanilor. Vedeta ne-a povestit sâmbătă, după recitalul de la Sala Palatului, despre nepoţii ei, despre viaţa din America, dar şi despre problemele de sănătate.

Solista de muzică populară şi-a rotunjit conturile cu aproape 200.000 de euro, din turneul de retragere ”Lie, lie, ciocârlie!”. A fost multă muncă, oboseală, dar e mulţumită că a avut prilejul să se reîntâlnească cu admiratorii din toată ţara.

”Este foarte greu, sunt foarte emoţionată, publicul este minunat, am trăit atâtea clipe frumoase pe scenă, îmi este greu să mă las de cântat”, ne-a spus Maria Ciobanu, sâmbătă seara, după concertul de la Sala Palatului, unde a fost aplaudată de 4.000 de spectatori.

Alături de fiicele Camelia Ciobanu și Leontina Văduva, dar și de fiul Ionuţ Dolănescu
Alături de fiicele Camelia Ciobanu și Leontina Văduva, dar și de fiul Ionuţ Dolănescu

Artista, în vârstă de 78 de ani, a recunoscut, pentru Click!, că are probleme de sănătate: ”Iau pastile pentru tensiune, dar mă simt bine pentru vârsta mea. Voi merge cu Irina Loghin la băi, la Techirghiol, ca să-mi fac tratament la genunchi, că am dureri. Dacă-mi ia Dumnezeu vocea şi genunchii, mai bine să mor, aşa că am grijă de mine şi să ne vedem sănătoşi şi la 100 de ani. Merg zilnic şi câte 12-15 km, fac sport, îmi place să fac mişcare, mă menţin în formă”, a spus Maria.

”Ciocârlia” muzicii populare româneşti ne-a mai povestit şi ce planuri are după marea retragere de pe scenă: ”Visul meu este să-mi văd nepoţii mari şi să-mi calce pe urme. Să mă ţină Dumnezeu sănătoasă. Am şase nepoţi, comori de copii buni şi frumoşi, cu drag mă ocup de educaţia lor şi m-aş bucura peste ani să-i iubească publicul”.

Maria Ciobanu, 78 de ani, susţine cele şase concerte de retragere, «Lie, lie, ciocârlie», cu bandaj la picior şi cu pastilele de inimă în geantă
Maria Ciobanu, 78 de ani, susţine cele şase concerte de retragere, «Lie, lie, ciocârlie», cu bandaj la picior şi cu pastilele de inimă în geantă

Vedeta va locui în America, mare parte a timpului, acolo unde s-a stabilit şi fiul ei, Ionuţ, alături de soţie şi de cei trei copii ai lor: ”Acolo, viaţa este frumoasă, dar publicul e cam americanizat, le place, ”Lie, lie ciocârlie”. O să mai stau şi acolo, mai vin şi în ţară, la prieteni, nu pot renunţa la viaţa din România. Mă împart între ţară şi străinătate”.

Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, ne-a dezvăluit că mama sa a avut mari probleme la picior la concertul de la Sala Palatului şi că artista a cântat cu un bandaj elastic la genunchi. Dar el e mândru că aceasta se bucură în continuare de succes: ”Vine şi o perioadă în viaţă în care trebuie să ştii să te retragi. Este ceva unic, la venerabila vârstă a mamei mele, să poţi cânta live, spre deosebire de alţii, care au cam încheiat-o cu muzica. Publicul a fost încântat să-i audă vocea, deşi ea nu mai cântă ca în tinereţe, fanii au venit cu flori şi la sfârşitul concertului au aplaudat-o în picioare, minute-n şir”.

Ionuţ susţine că cu greu şi-a făcut un loc în lumea muzicii: ”Mama  este cea mai mare interpretă, nu ştiu când se va mai naşte o vedetă ca ea. Este împovărător să fii fiul ei şi al lui Ion Dolănescu. Mi-a fost greu să-mi demonstrez valoarea, căci am şi eu ceva de spus. M-am străduit din răsputeri să merg pe drumul meu, să am repertoriul meu şi să nu imit pe nimeni”.   

A cântat pe scenă alături de cei trei copii ai săi

4.000 de spectatori s-au înghesuit sâmbătă la concertul Mariei Ciobanu de la Sala Palatului
4.000 de spectatori s-au înghesuit sâmbătă la concertul Mariei Ciobanu de la Sala Palatului

Alături de Maria Ciobanu s-au aflat pe scenă nu numai Ionuţ, ci şi surorile lui, solistele Leontina Văduva şi Camelia Ciobanu, care au supravegheat-o îndeaproape pe solistă, ca nu cumva să i se agraveze problemele de sănătate, din cauza oboselii. Ca să fie alături de familia lui, în acest turneu important, Ionuţ s-a văzut nevoit să-şi lase în America cei trei copii, de dorul cărora deja se topeşte: ”Şi soţia mea, Doiniţa, plânge tot timpul, pentru că nu am avut cum să îi luăm cu noi. Sunt la şcoală acolo, ne mai însoţesc la concerte, nu vrem să stea mult fără noi. E de ajuns că eu am crescut fără mamă şi fără tată,  mă vedeam cu ei o dată la trei luni”.

Maria Ciobanu a avut o viaţă de telenovelă şi nu mai este un secret că cei trei copii sunt rodul a tot atâtea poveşti de dragoste.

Şi-a reparat dantura şi ridurile

Maria Ciobanu a fost, în tinereţe, una dintre cele mai frumoase artiste, dar şi acum arată foarte bine, pentru vârsta ei. Dar nu fără puţin ajutor. Apropiaţii ei ne-au declarat că vedeta a bătut la uşa medicilor esteticieni, acum doi ani, pentru a scăpa de riduri, cu ajutorul injecţiilor cu botox, şi că ar fi făcut şi o operaţie de ridicare a pleoapelor. Iar anul trecut, ea a plătit peste 5.000 de euro pentru a-și îmbrăca dantura în porţelan. Artista are grijă şi de podoaba capilară, cu care făcea furori în vremea comunismului. Merge des la salonul de coafură, unde cere tot felul de tratamente împotriva căderii părului. 

catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
Sorana Cirstea, EPA jpg
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg