Maria Ciobanu și Marina Voica se tem de virusul ucigaș. Ce măsuri radicale au luat pentru a fi în siguranță

Ultima actualizare:
Maria Ciobanu a fost înzestrată şi cu frumuseţe, şi cu talent
Maria Ciobanu a fost înzestrată şi cu frumuseţe, şi cu talent

Maria Ciobanu (83 ani) şi Marina Voica (84 ani) sunt sărbătoritele marca VIP ale săptămânii. Deşi nu au abandonat cariera muzicală, iată că pandemia de coronavirus le ţine departe de scenă, marea lor dragoste. Marina Voica se teme de boala care îi poate fi fatală, aşa că urmează regulile cu sfinţenie. Cât o priveşte pe Maria Ciobanu, stabilită în Florida, artista s-a văzut nevoită să anuleze vizita la Bucureşti, unde intenţiona să se serbeze, alături de cei dragi.

Pe ”Ciocârlia muzicii populare româneşti”, Maria Ciobanu, pandemia de coronavirus a prins-o în SUA, mai exact în Florida, unde locuieşte de 15 ani, şi unde se înregistrează zilnic peste 2.400 de cazuri. Ca de fiecare dată, ar fi vrut să se serbeze din nou în ţara natală, însă acum a decis să se ţină departe de fani şi de rudele din Bucureşti. A considerat că este mai înţelept să evite aeroportul şi avioanele, în condiţiile în care are diabet şi probleme cardiace.

Marina Voica - În tinereţe era  frumoasă ca  un fotomodel
Marina Voica - În tinereţe era frumoasă ca un fotomodel

În plus, Ambasada SUA îi sfătuieşte pe cetăţeni să evite călătoriile în România, unde cazurile de coronavirus au ajuns zilnic la peste 1.300. Maria nu iese din vila din Florida, unde locuieşte împreună cu soţul ei, Mircea Câmpeanu, fiind ajutată de familia fetei sale, Camelia Filip, din Los Angeles. Iar Marina Voica, stabilită de peste 15 ani la Breaza, şi-a făcut un plan de bătaie, pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus:

Marina Voica a împlinit 84 de ani, pe 2 septembrie
Marina Voica a împlinit 84 de ani, pe 2 septembrie

”La Breaza nu există nici un caz de coronavirus, altfel, pe mine sigur m-ar ucide. Eu în aer liber nu port mască. Nici nu trebuie să o purtăm în aer curat, masca. Când văd pe cineva afară îi spun să lase masca, să inspire aer curat. Eu am în maşină mănuşi, spirt, dar şi magazinele în care intru sunt pregătite cu dezinfectant. Viaţa merge înainte. Cred că cel mai mare dar de la Dumnezeu este acela că suntem în viaţă”, a declarat artista pentru Click! Marina se gospodăreşte singură: ”Mă sui în maşină şi merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”, ne-a mai spus ea. Marina are mici trucuri: 

„De o viaţă întreagă mi-e frică de gripele astea. Ştiu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, şi el m-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Aşa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine ştie când”, ne-a mai spus Marina Voica.


    Marina Voica a împlinit 84 de ani, pe 2 septembrie
Marina Voica a împlinit 84 de ani, pe 2 septembrie

Citește și: 

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Ce spune despre mariajul ei cu soțul Ilenei Sărăroiu: "Ei s-au iubit foarte mult"

Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani. Ce bărbați celebri a iubit «Ciocârlia»

Ți se rupe sufletul! Singură în izolare, Marina Voica se uită peste gard, după un vecin cu chef de vorbă

Povestea tragică de dragoste a Marinei Voica. Cancerul i-a răpus marea iubire la doar 41 de ani

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net