Maria Ciobanu: «Vreau să fiu îngropată în pământul meu». Unde va fi înmormântată şi cine îi va moşteni bunurile

Ultima actualizare:

    Maria Ciobanu  a susţinut recent câteva spectacole,  în România,  alături de fiul ei,  Ionuţ Dolănescu
Maria Ciobanu a susţinut recent câteva spectacole, în România, alături de fiul ei, Ionuţ Dolănescu

Maria Ciobanu (82 de ani), stabilită în America, la Los Angeles, a revenit recent în România, după o pauză de doi ani. Cu acest prilej, ”Ciocârlia muzicii populare româneşti” a povestit într-un interviu despre necazurile prin care a trecut, de-a lungul vieţii. Mărturisirile ei sunt emoţionante.

Maria Ciobanu (82 ani) s-a întors în România, unde de altfel, pe 3 septembrie, şi-a serbat şi ziua de naştere. În plus, a bifat şi câteva spectacole, deşi a menţionat adesea că va renunţa definitiv la scenă. Cântăreaţa, care are trei copii cu trei bărbaţi, a vorbit despre greutăţile prin care a trecut de-a lungul anilor. Cel mai mic dintre copii, Ionuţ Dolănescu (47 ani), s-a născut în urma unei poveşti de dragoste cu năbădăi avută cu regretatul solist de muzică populară Ion Dolănescu, care a încetat din viaţă pe 19 martie 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct.

După despărţire, Ion a reuşit să obţină în instanţă custodia băiatului:  ”Am avut momente foarte grele în viaţă, nu am putut să-mi văd băiatul vreo 23 de ani. Cântam şi îmi curgeau lacrimile pe scenă, dar Dumnezeu m-a întărit. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste momentele acestea. Avea 23 de ani când a venit la mine şi mi-a dat «Bună ziua!». Momente grele au fost şi când mi-au demolat casa. M-am mutat în alta şi m-a dat afară şi de acolo”, a mai spus ea, la Antena Stars.

”Ciocârlia muzicii populare româneşti” are, de 38 de ani, o căsnicie fericită, alături de fostul soţ al regretatei Ileana Sărăroiu: ”Mircea Câmpeanu este un om extraordinar de bun. A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă. Pe atunci eram prieteni de familie, m-a ajutat să mă mut pe Republicii, şi de acolo într-o altă casă unde am stat 23 de ani. În 2004 am găsit căsuţa asta şi mă simt foarte bine. M-am împrumutat de 20.000 €, am renovat-o, am dat totul jos până la cărămidă, am pus geamuri noi, uşi noi. Ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe. Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”.

«Cameliei îi las casa mea din Bucureşti!»

Maria Ciobanu a mai adăugat că fiica ei, Camelia, în vârstă de 51 de ani, îi va moşteni casa din Bucureşti: ”Când ne-om duce, casa o să-i rămână Cameliei. Ea o să o moştenească, să le dea Dumnezeu sănătate şi să se întoarcă şi ei în ţară. Am la Los Angeles doi nepoţi de la Camelia, Cristian şi Mariana, ea face Masteratul. A absolvit medicina veterinară”. Întrebată care e cea mai mare minune, ea a spus cu lacrimi în ochi: ”Minune? Că a venit băiatul meu la mine şi că i-a dat Dumnezeu aşa o fată extraordinară, talentată şi frumoasă”, a mai spus interpreta, care îşi laudă nora, pe Doiniţa, violonistă de profesie. Ionuţ şi Doiniţa i-au dăruit trei nepoţei, pe Ioana Maria (8 ani), Iancu Nicolae Dolănescu  (6 ani) şi Vlad Dolănescu (10 ani). 

Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva (58 de ani), Camelia Filip (51 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (47 de ani). Pe Leontina a avut-o cu primul soţ, un tractorist din satul natal Roşiile, judeţul Vâlcea. Camelia e rodul iubirii cu „fluieraşul” Florea Burnea din Ansamblul “Ciocârlia”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net