Maria Constantin a avut două rochii de mireasă. Imagini de la nuntă


    Aceasta este prima rochie a Mariei Constantin, pe care a purtat-o la cununia religioasăFoto: arhiva personală
Aceasta este prima rochie a Mariei Constantin, pe care a purtat-o la cununia religioasăFoto: arhiva personală

Marcel Toader (52 de ani) și Maria Constantin (29 de ani) și-au unit destinele, sâmbătă (26 septembrie). S-au cununat religios pe pajiștea de lângă restaurantul unde au dat o petrecere de pomină. Nașii celor doi miri au fost Silviu Prigoană și iubita lui, Mihaela. Mireasa a purtat două rochii.

Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomaților din Capitală, pe malul lacului Herăstrău. Au avut parte de o vreme mohorâtă, dar asta nu i-a oprit pe soții Toader să se distreze. Accesul în incinta localului a fost restricționat. A fost o ceremonie restrânsă și intimă, numărul invitaților fiind destul de mic. La fel s-a întâmplat și la cununia civilă, care a avut loc în urmă cu o săptămână, unde au venit doar zece invitați. Petrecerea a început imediat după cununia religioasă, în jurul orei 20.00.

Nunta Mariei Constantin, în imagini

Maria Constantin a fost o mireasă foarte frumoasă şi atipică. A purtat două rochii superbe. Prima a fost cu motive tradiționale, care ducea mai mult cu un costum popular, format din două piese: iie și o fustă de culoare bej. A doua rochie de mireasă pe care frumoasa artistă a purtat-o la petrecere a fost mai clasică: albă, brodată și cu un decolteu generos. 

Maria Constantin a purtat cea de-a doua rochie de mireasă la petrecere
Maria Constantin a purtat cea de-a doua rochie de mireasă la petrecere

Cântăreața și fostul rugbist și-au dorit o nuntă tradițională și le-a ieșit de minune. Pe lângă ținutele inspirate din costume populare românești, la petrecere s-au urmat toate obiceiurile, precum întâmpinarea invitaților, jocul găinii, și muzică de petrecere. Maria Constantin nu a ținut cont că e nunta ei și a fost și ea printre cântăreții care i-au încântat pe invitați. Artiștii care au cântat la nunta soților Toader au fost Orchestra Marin Alexandru, Claudia Torop, Maria Ghinea, Nicușor Iordan, Ion Drăgan, Mariana Ionescu Căpitenescu și Mihai Napu Band.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
monica belluci si deva
Hagi, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi