“Maria Constantin iubește rochiile cu spatele gol, la care nu poartă sutien”

Ultima actualizare:

    Maria Constantin n-a purtat chiloței la această rochie
Maria Constantin n-a purtat chiloței la această rochie

Maria Constantin (31 de ani) este conștientă de atuurile sale fizice, așa că mizează pe ținute sexy și provocatoare. Designerul Florin Burescu, cel care are grijă de imaginea cântăreței, ne-a spus că blondina adoră rochiile de culoare roz pudrat sau auriu, renunțând adesea, de dragul modelelor, la lenjeria intimă.

“Este o adevărată plăcere să lucrez cu Maria Constantin. Este un om care știe exact ceea ce își dorește mai ales că este deschisă provocărilor și, ceea ce este cel mai important, se poate comunica foarte ușor cu ea. Atunci când vine vorba de scenă, solista încearcă de fiecare dată să îmbine portul popular cu ținute actuale. Este prima artista din România care a transformat costumul popular în rochii de show. Își dorește să evidențieze frumoasele trăsături pe care le are și atunci automat toate ținutele de scenă, și nu numai, sunt făcute pentru a o pune în valoare. Împreună cu Maria am adus un stil nou, mai exact am imprimat costumul popular pe rochii de ocazie", ne-a spus designerul.

simeon stalpnicul png

"Îi place stilul sexy dar niciodată vulgar. Împreună alegem ținute ce o avantajează și o pun în valoare. Îi plac în general lucrurile ușor extravagante, dar în limita normalului. Pentru că este un artist ce se respectă și un artist care pune mare preț pe felul în care se prezintă în fața publicului, Maria Constantin investește în lucruri de calitate sume considerabile”, a declarat, pentru Click!, creatorul de modă, Florin Burescu. Artista de muzică populară nu se zgârcește la bani când vine vorba de imaginea sa.


    Maria adoră rochiile cu trenă
Maria adoră rochiile cu trenă

“Ținutele de scena pornesc de la 1.000 de euro. Pe lângă vestimentație, Maria are grijă să-și aleagă și accesorii de foarte bună calitate. Pentru că este un artist foarte bine cotat și pentru că are multe evenimente la care trebuie să participe Maria alege de multe ori și rochii elegante. Păstrează același stil sexy și interesant. Iubește rochiile cu spatele gol, care se poartă  fără  sutien, dar se poate apela la diverse artificii, și cu spărturi pe picior. Preferă albul, rozul pudrat, nudul, auriul, argintiul și culoarea somon. Sunt doar câteva din nuanțele preferate de Maria. Iubește mătasea, dantela prețioasă și bineînțeles materialele care pică fluid. Este una din puținele femei care știu să poarte o rochie cu trenă, iar ea o face într-un mod aparte și cu mare grație. Feminitate și grația sunt două atuuri native de care Maria se bucură și pe care le pune in valoare de fiecare dată cu mult tact. Prețurile pe care le oferă pe astfel de rochii variază între 600 și 4.000 lei”, a conchis pentru Click!, designerul de modă.


    Maria Constantin și Florin Burescu
Maria Constantin și Florin Burescu

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net