Maria Constantin, jigniri nepermise la adresa Gabrielei Cristea: "Marcel spunea că este o femeie foarte rea"

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea și Maria Constantin au fost căsătorite cu Marcel Toaderfoto: Instagram
Gabriela Cristea și Maria Constantin au fost căsătorite cu Marcel Toaderfoto: Instagram

Se inflamează spiritele în showbiz! Prezentă la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Maria Constantin a făcut o serie de declarații jignitoare la adresa Gabrielei Cristea, cea de-a cincea nevastă a fostului ei soț, Marcel Toader.

Pusă să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea, Maria Constantin a răspuns extrem de nepotrivit, fără să se gândească la consecințe: ”este cea de-a cincea nevastă, este grasă și Marcel spunea că este o femeie foarte rea”. Maria Constantin a continuat să-și justifice declarațiile defăimătoare, care nu îi vor pica deloc bine Gabrielei Cristea, dar care nici ei nu îi fac deloc cinste. ”Știu că este o femeie foarte rea. Cel puțin așa mi-a zis fostul soț, care din păcate nu mai este. Asta din descrierile lui știu. Am văzut un reality-show cu ea și am văzut că a luat ceva în greutate. Bine are și doi copii. Dar eu nu o cunosc personal”, a mai spus Maria Constantin, în emisiunea "La Măruță".

Maria Constantin: "Eu sunt cea mai bârfită cântăreață"

Gabriela Cristea (41 de ani) este căsătorită cu Tavi Clonda (36 de ani) și au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de 3 ani, și pe Thea Iris Selena, născută în martie 2019. Maria Constantin nu și-a iertat nici colegele din muzica populară, pe care le-a numit bărfitoare. A dat și un exemplu în persoana cântăreței Lorenna, interpreta hit-ului „Ia tigaia, na tigaia”. „Părerea mea despre colegele dn muzica populară e că sunt niște bârfitoare. Eu sunt cea mai bârfită, cred, cântăreață din muzica românească”, a mai spus Maria.

„Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri!”

Maria Constantin a venit însoțită la emisiune de noul ei iubit, Robert Stoica, cel care i-a făcut cadou, recent, un inel de ziua ei de naștere. „Nu este un inel de logodnă, însă va urma căsătoria în curând”, a spus bărbatul, aflat în culisele emisiunii de la Pro TV. Sub ochii iubitului, cântăreața nu s-a ferit să dea în emisiune trei nume de bărbați cunoscuți care i-au făcut avansuri. Este vorba de Dan Bittman, Cătălin Cazacu și colegul Valentin Sanfira.


    Maria Constantin a venit la emisiunea La Măruță cu iubitul ei, Robert Stoicafoto: captură PRO TV
Maria Constantin a venit la emisiunea La Măruță cu iubitul ei, Robert Stoicafoto: captură PRO TV

„Cu Dan Bittman m-am tot întâlnit la evenimente, am făcut schimb de numere de telefon și îmi tot trimitea mesaje că sunt frumoasă, că vrea să ne vedem. Valentin Sanfira mă plăcea de mult, dar eu am aflat târziu că el era îndrăgostit de mine. Cu Cătălin Cazacu m-am întâlnit la club și tot așa, îmi tot îmi dădea mesaje”, a spus Maria Constantin. Prezent și el la emisiune, Cătălin Cazacu a recunoscut că i-a trimis mesaje Mariei Constantin. „Uite cât e de frumoasă. Robert ești norocos. Toată lumea a găsit dragostea, mai puțin eu”, a spus Cătătlin Cazacu, la PRO TV.

Citește și:

EXCLUSIV Elena Merișoreanu, rafală de replici pentru Maria Dragomiroiu: ”Ea cântă din păr! A luat bărbatul altei femei. Pai ea se vaită de bani?"

Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net