Maria Constantin şi-a pus silicoane de ziua ei de naştere: «Anul acesta nu am voie să fac un copil»


    Înainte. Cântăreaţa avea sânii lăsaţi după naştere şi alăptare
Înainte. Cântăreaţa avea sânii lăsaţi după naştere şi alăptare

Săptămâna trecută, cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin a intrat în rândul vedetelor tunate! Artista şi-a pus silicoane de 800 de mililitri la medicul Pascal Dameh şi este fericită că a făcut această intervenţie. Nu are voie să ridice, să facă efort şi, cel mai important, are interzis să rămână însărcinată! “Anul acesta nu am voie să fac un copil”, ne-a spus frumoasa cântăreaţă. 

De ziua ei de naştere, Maria Constantin şi-a făcut un cadou util şi mult dorit. S-a tunat pentru prima oară! Deşi era una dintre artistele cu o frumuseţe naturală, iată că la 34 de ani blondina a simţit nevoia unui mic artificiu, mai ales că are şi un nou iubit, Robert Stoica, mai tânăr cu trei ani,  care deja a cerut-o de soţie şi i-a dat inelul de logodnă. 

Nu şi-a dorit sâni mari, pentru că la acest capitol chiar era înzestrată de mama natură, ci voia doar un lifting mamar, adică o intervenţie care se realizează în cazul femeilor care au sânii lăsaţi, o problemă întâlnită mai ales după naştere şi alăptatul copiilor. 


    După. S-a operat la dr. Pascal Dameh
După. S-a operat la dr. Pascal Dameh

“Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore, iar domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine”, ne-a povestit Maria Constantin.

Iar acestea nu sunt singurele restricţii. Ea şi Robert, cu care este de aproximativ un an, şi-au luat gândul de la copii deocamdată.  Medicul i-a interzis cel puţin un an să rămână însărcinată pentru că riscurile ca operaţia să se deschidă, ori ca implantul să se întoarcă, sunt destul de mari. 


    Robert este cu 3 ani mai mic decât Maria
Robert este cu 3 ani mai mic decât Maria

“Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, ne-a povestit amuzată artista. 

Ea şi Robert locuiesc deja împreună, iar de ziua ei de naştere, iubitul i-a făcut cadou inelul de logodnă. “Inelul a fost cadou de ziua mea, momentan nu ne putem căsători pe pandemie. Nu trebuie să mă ceară, că oricum e luat! Eu pe 10 martie m-am operat la sâni. Pe 12 a fost ziua mea, la 12 noaptea a venit cu 35 de trandafiri şi cu un inel. A fost o surpriză mare”. 

“Totul a venit de la sine. Mă gândeam că are impresii de vedetă. A venit pandemia şi am stat închişi. A fost testul suprem. Nu ne-am certat niciodată”, a povestit şi iubitul Mariei. Robert se înţelege bine şi cu fiul artistei din prima căsătorie, Codruţ (11 ani), care a rămas la tatăl său, dar îşi petrece mult timp şi cam toate vacanţele cu mama. „Codruţ e în lumea lui, e pasionat cu jocurile. E ok, are o relaţie bună cu Robert. Mi-ar plăcea să mai am un băiat!”, ne-a mai spus solista.

Alte folcloriste cu silicoane

Maria Constantin nu e singura artistă de muzică populară care are silicoane. Pe sub ie, o altă cântăreaţa de folclor are bustul modificat la estetician. Este vorba despre frumoasa Lavinia Furtună (35 de ani), care, nu exagerăm, dar are un corp cu care ar putea participa la concursuri de Miss. 

Frumoasa brunetă a optat pentru această intervenţie în urmă cu trei ani, iar rezultatul este cel pe care şi-l dorea. Bruneta a slăbit peste 17 kilograme şi îşi pierduse fermitatea bustului. Acum este mândră de aspectul fizic.


    Lavinia Furtună (35 de ani)
Lavinia Furtună (35 de ani)

Silvana Râciu este cea mai operată solistă de populară. Nu a negat niciodată, ba din contra, a vorbit lejer despre intervenţiile făcute. 


     Silvana Râciu (39 de ani)
Silvana Râciu (39 de ani)

Artista de 39 de ani şi-a făcut 13 liposucţii, 2 implanturi cu silicon şi multe alte intervenţii la nivelul feţei. Cântăreaţa, care este şi mămică a trei copii, arată acum foarte bine. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg