Maria Constantin, ziua profă de muzică, seara artistă. Unde cântă pe timp de pandemie

Ultima actualizare:

    Maria Constantin va începe, în toamnă, anul IV la Universitatea Națională de Muzică București foto: Facebook
Maria Constantin va începe, în toamnă, anul IV la Universitatea Națională de Muzică București foto: Facebook

Artiștii se descurcă așa cum pot în această perioadă, în care muzica și teatrul au fost lovite din plin de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Maria Constantin ne-a povestit cum a reușit să se împartă între studii și meseria de solistă.

După divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin (33 de ani) a reușit să se descurce și să nu depindă de ajutorul nimănui. S-a înscris la facultate și este studentă la Universitatea Națională de Muzică București, secția canto, iar de anul acesta predă muzica, fiind profesoară la școala de muzică ce îi poartă numele: Maria Constantin Tradițional. Maria va începe în toamnă anul IV, după care are și planuri de master, și de doctorat."Este o școală strict pe canto popular, dar nu voi susține ore doar de canto popular, ci și de istoria muzicii tradiționale, port tradițional, adică tot ceea ce te poate ajuta să devii un artist de muzică populară. Va fi o școală acreditată, unde la sfârșitul anului se vor susține examene și toți cei ce vor urma aceste cursuri vor obține o diplomă", a spus Maria Constantin, pentru Click!

Așadar, ziua profă, noaptea cântăreață. Frumoasa olteancă are cântări pe bandă rulantă în această perioadă. În timp ce unii colegi din breaslă o duc cam prost la acest capitol, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, frumoasa blondina s-a alăturat echipei lui Axinte și are evenimente mereu, la terase. Terasa Rotosor din Neptun, Hotel Opera Mamaia, terasa La Matteo Năvodari, Terasa Union Eforie Nord, sunt doar câteva locații unde a cântat și a făcut bani frumoși.

Citește și:

Maria Constantin, cele mai îndrăznețe poze, pe plajă. Un singur lucru au avut fanii să-i reproșeze

EXCLUSIV Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga: «Ne-am înstrăinat». Primele declarații ale solistei

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net