Maria Dragomiroiu are un ritual ciudat, legat de podoaba sa capilară de un metru

Ultima actualizare:

  De 45 de ani, Maria Dragomiroiu este artista cu cel mai lung păr din showbiz
De 45 de ani, Maria Dragomiroiu este artista cu cel mai lung păr din showbiz

Maria Dragomiroiu este celebră atât pentru vocea minunată, cât şi pentru podoaba capilară impresionantă. Chiar dacă are cel mai lung păr din showbiz, supremaţie pe care o deţine de peste 45 de ani, artista nu prea calcă prin saloanele de înfrumuseţare. Are propriile metode de îngrijire, dar şi nişte ritualuri pe care le respectă cu sfinţenie.

Părul lung şi frumos i-a devenit o carte de vizită Mariei Dragomiroiu (61 de ani). De fiecare dată când apare în public, interpreta de muzică populară face furori cu podoaba capilară, pe care o tunde rar, doar atunci când este nevoie pentru regenerare.

“Dacă văd un fir de păr căzut, îl iau şi îl aduc acasă, chiar dacă asta se întâmplă şi la un concert în America. Pun toate firele într-o pungă, iar când se adună mai multe, le tai mărunt-mărunt şi le arunc în curte, prin iarbă sau la rădăcina florilor. Aşa, ştiu că firele mele se duc în siguranţă, în pământ. Fac asta din iubire pentru părul meu, nu pentru altceva”, ne-a declarat artista de folclor.

Conform credinţei populare, părul tuns se pune la rădăcina unui copac, pentru a creşte apoi lung, ca tulpina. Solista ne-a mai povestit cum îşi întreţine minunăţia de podoabă capilară.

“Nu folosesc măşti speciale. Mă spăl cu şampon, nu mă mai spăl cu săpun, aşa cum spune lumea, de vreo zece ani, pentru că îmi este greu să fac asta, mai ales când sunt plecată în turnee. Mai folosesc, după spălare, şi un balsam pentru păr normal. Îl spăl doar o singură dată pe săptămână, pentru că dacă îl speli des, el se îngraşă şi mai repede. Părul are nevoie şi de acel sebum, pentru că se hrăneşte cu el. În perioada când ne cade părul, în general toamna şi primăvara, din lipsă de vitamine, mai folosesc câte o mască naturistă. Mă dau cu gălbenuş de ou la rădăcină, combinat cu ulei de măsline şi aşa îşi revine foarte repede părul”, a mai spus Maria Dragomiroiu .

De Sărbători, va cânta în Germania şi SUA


  Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu
Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu

Maria Dragomiroiu se consideră o persoană norocoasă datorită carierei sale. “Am destule concerte în perioada următoare. De Sărbători nu o să stau acasă, am fost chemată să cânt pentru românii din Germania şi din America şi sunt tare fericită că le plac cântecele mele şi că m-au chemat să-i înveselesc”, ne-a mai spus solista, care e nedespărţită în turnee de soţul ei, impresarul Bebe Mihu.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore foto  Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net