Maria Dragomiroiu intră în războiul fraţilor Dolănescu

Ultima actualizare:
Ionuț Dolănescu, alături de Ion  Dolănescu și  Maria Ciobanu
Ionuț Dolănescu, alături de Ion Dolănescu și Maria Ciobanu

Timp de patru ani, Dragoş Dolănescu (38 de ani) s-a ţinut departe de certurile din România, concentrându-şi atenţia, în Costa Rica, doar pe cariera lui de politician, fiind preşedinte al Partidului Social Creştin. Luni seară, el a revenit în ţară şi, deşi venise cu gânduri pacifiste, fără sămânţă de scandal, iată că s-a şi trezit în mijlocul unei dispute, cu Maria Dragomiroiu.

Dragoş a luat foc când a aflat că Maria Dragomiroiu (60 de ani) i-a dat o grea lovitură sub centură, în noua sa carte, ”Cântecul şi Dragostea”, lansată  de cântăreaţă, săptămâna trecută, cu mare fast. Solista l-a apostrofat pe mezinul familiei Dolănescu, în paginile volumului, dându-se de partea lui Ionuţ, în celebrul proces pe moştenirea de un milion de euro.

”Eu am spus că e corect ca Ionuţ să ia mai mult decât Dragoş, pentru că el a muncit de mic lângă tatăl lui (n.r- Ion Dolănescu, care a decedat pe 9 martie 2009, în urma unui infarct). A cântat cu taică-său, aveau spectacole şi chiar era remunerat pentru asta. Nu a avut copilărie, aşa cum a avut celălalt. A fost, cumva, frustrat pentru că nu şi-a trăit copilăria şi adolescenţa. Îmi aduc aminte când Ion şi Ionuţ veneau la noi acasă: discutam, povesteam ore-n şir, mâncam, ne simţeam bine. Ionuţ îl aducea la noi cu maşina, era flăcău şi se plictisea stând numai cu noi. Voia şi el să se mai întâlnească cu câte o fată şi atunci îl ruga pe Bebe, soţul meu, să vorbească cu tatăl său şi să îl lase şi pe el să plece, că are treabă în oraş, iar Ion îl lăsa”, este pasajul cu pricina.

Dragoş a revenit luni în ţară, pentru proces

Dragoş n-a lăsat netaxată declaraţia: ”Pe doamna Maria Dragomiroiu o respect, dar ce treabă are ea să se bage în această poveste? Este o carte despre viaţa ei, nu despre cea a familiei mele. Mi se pare nedemn ce face, o ştiu o mare doamnă. Să-şi împartă averea ei, nu pe a tatălui meu. În plus, s-a dat prietenă cu Ion Dolănescu, însă eu n-am văzut-o niciodată în casa noastră, din strada Caimatei, şi la tata veneau mulţi solişti să petreacă”, a spus el, în exclusivitate pentru Click! 

Dragoş nu ştie dacă va da nas în nas cu Ionuţ, la procesul de mâine, dar, dacă se va întâmpla, e decis să-l salute, ba chiar să dea mâna cu el: ”O să vorbesc cu frati-miu, înainte de acest proces am fost buni prieteni, nu numai fraţi, ne confesam. Pe perioada şederii mele în România voi locui mai mult pe la neamuri, căci n-am cheie de la nici o locuinţă lăsată de tata. Nu voi bate la uşa lui Ionuţ, dar voi trece pe stradă, ca să văd casa în care Ion Dolănescu şi-a dat ultima suflare şi în care acum s-a mutat fratele meu, cu soţia şi cei trei copii”, ne-a mai zis Dragoş.

De şase ani se bat în instanţă pe avere

Fraţii Dolănescu duc, de şase ani, o luptă strânsă pe împărţirea moştenirii de un milion de euro. Casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 € o vrea Ionuţ, urmând ca terenul şi vila din Sinaia, în valoare de 180.000 de euro, să intre în posesia lui Dragoş. Ei trebuie să mai împartă casa şi terenul din Str. Hagi Dina, de unde au de luat 6.000 €; casă cu teren de la Butimanu -  5.500 €; terenuri (2.000 mp) în Tunari - 61.000 €, un loc de veci în cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan, două certificate de proprietate emise de FPP şi drepturile de autor estimate la peste 75.000 de euro. Procesul l-a costat până acum, pe Dragoş, mai bine de 40.000 de euro, constând în plata avocatului, expertize, drumuri în ţară.


    Ionuț Dolănescu, alături de Ion  Dolănescu și  Maria Ciobanu
Ionuț Dolănescu, alături de Ion Dolănescu și Maria Ciobanu

«O să-i fac tatălui meu o cruce mare»

Dragoş a fost ieri şi la Cimitirul Bellu, acolo unde regretatul lui tată îşi doarme somnul de veci. A aprins lumânări, a pus un braţ de flori albastre şi s-a rugat pentru sufletul lui Ion Dolănescu, solistul care a încetat din viaţă la numai 65 de ani: ”Nu-mi place că frate-miu nu i-a pus tatălui nostru o cruce. I-a făcut doar bust. Când procesul pe moştenire se va încheia şi voi avea şi eu dreptul să construiesc ceva aici, voi pune o cruce ortodoxă, mare, căci tata a fost un om credincios, chiar a vrut să-şi transforme casa  în biserică. Am aprins o lumânare şi pentru mamaie Didina, care e şi ea înmormântată aici, deşi nu m-a iubit deloc, ba chiar a susţinut, la un moment dat, că aş fi vrut să-l omor pe tata cu nu ştiu ce pastile. Dar, de morţi numai de bine”, ni s-a mai confesat fiul cel mic al regretatului solist.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net