Maria Dragomiroiu, obligată să se opereze la faţă. Motivul pentru care a apelat la bisturiu

Ultima actualizare:

    Maria Dragomiroiu, alături de nepoatele ei, Maria (9 ani) și Ana (7 ani)
Maria Dragomiroiu, alături de nepoatele ei, Maria (9 ani) și Ana (7 ani)

Are 62 de ani, un păr lung de un metru, o voce de privighetoare şi multă carismă. Tocmai de aceea, Maria Dragomiroiu e invitată permanent în emisiuni TV, iar azi, de la 21.15, o vom vedea în show-ul “Aici eu sunt vedeta”, prezentat de Dan Bittman la Antena 1. Click! a aflat secrete de la filmări.

Că şi-a făcut operaţie estetică la ochi, în urmă cu cinci ani, se ştia, însă motivul l-a dezvăluit recent, la emisiunea lui Dan Bittman. “Am avut pleoapă dublă, aşa m-am născut, şi am scos puţin din pleoapa de sus, ca să văd mai bine”, a declarat Maria Dragomiroiu, care nu este deloc împotriva ajustărilor estetice. Solista de muzică populară este decisă să-şi mai facă unele intervenţii, însă atunci când trecerea timpului se va vedea clar pe chipul ei. Acum nu e nevoie, căci artista arată senzaţional şi se bazează mai mult pe tratamente naturiste decât pe cele de la saloanele de înfrumuseţare. În cadrul aceluiaşi show, Maria Dragomiroiu a dezvăluit şi secretul părului său superb, şi anume masca pe bază de gălbenuş.

“Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-şase gălbenuşuri şi adaug peste ele ulei de ricin, de cocos şi ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec şi stau aşa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, spune aceasta. Solista, care recent a fost în SUA, alături de trupa 3 Sud Est, dar şi alături de Aurora şi Săndel Mihai, fratele şi cumnata Andrei, stă bine şi în privinţa siluetei. A ajuns la 66 de kilograme după ce a slăbit 9 kg fără diete drastice, ci doar cu mişcare: face zilnic plimbări şi serii de câte 15-20 de genuflexiuni. Dar şi liniştea din familie contribuie la starea de bine.

În 1999, după 12 ani de relaţie, Maria Dragomiroiu  a fost dusă la altar de impresarul Bebe Mihu. Cei care au convins-o să îşi refacă viaţa au fost copiii ei, Ileana şi Mircea, din prima căsnicie. Tot alături de soţ va fi şi în noaptea dintre ani, însă la serviciu. Maria Dragomiroiu a anunţat că va cânta pentru românii din Dublin.

Nepoatele Mariei: «Bunica mănâncă gheare de pui»


    Maria Dragomiroiu şi nepoatele,  luate la întrebări de Dan Bittman
Maria Dragomiroiu şi nepoatele, luate la întrebări de Dan Bittman

În emisiunea “Aici eu sunt vedeta”, Maria Dragomiroiu vine însoţită de nepoatele ei, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care vor dezvălui o parte din secretele celebrei lor bunici. “Bunica mănâncă gheare de pui”, vor spune fetele, iar solista e nevoită să vină cu explicaţii suplimentare. “Îmi place să mănânc gheare. Mănânc de când eram micuță. Fac din ele piftie, care iese o minune, sau le prăjesc până devin crocante și le înmoi apoi în mujdei”, spune cunoscuta artistă. De remarcat că şi nepoatele Mariei au un păr lung şi superb, ca celebra lor bunică.

Şi ele «s-au tunat» la vârsta a treia

simeon stalpnicul png

Elena Merişoreanu este bună prietenă cu injecţiile cu botox. “Mi-am făcut câteva tatuaje cosmetice (conturul ochilor şi sprâncenele) şi injecţii cu acid hialuronic”, ne-a povestit solista de folclor. Bănăţeanca Nicoleta Voica este prima artistă din România care şi-a pus silicoane. În 1988, când româncele habar nu aveau de această procedură, Voica se opera la o clinică din Detroit. Anul trecut, solista şi-a micşorat stomacul şi a slăbit peste 35 kg. Nici Irina Loghin nu mai e sută la sută naturală. “Recunosc, la ochi îmi atârna pielea şi am fost să o scot, dar doar de sus. Am aflat apoi de acid hialuronic şi am fost să îmi pun şi eu”, povestea artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net