Maria Ghiorghiu, mesaj înfiorător pentru două dive: «Atenţie la metrou!»

Ultima actualizare:

    Maria GhiorghiuFoto Facebook
Maria GhiorghiuFoto Facebook

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu este cunoscută pentru faptul că a prezis tragedia de la Colectiv cu mult înainte să se întâmple. De curând Maria a făcut declaraţii noi despre două dive, dar şi despre explozii şi cutremure care urmează să se petreacă în ţara noastră.

Aceasta a descris amănunţit cum a auzit o voce care îi spunea despre două dive care îşi doresc să meargă la metrou pentru a se distra. Maria Ghiorghiu a declarat pe bloggul personal că, deşi cunoaşte cine sunt cele două dive despre care a fost avertizată, roagă pe toată lumea să aibă grijă pe unde merg şi ce fac.

„Aud un glas care întreabă așa: ‘Unde te duci?’ Iar răspunsul veni de la un alt glas care râdea: ‘Mă duc să mă distrez la metrou!’ Și, iarăși, întreabă uimit glasul: ‘Cum?’ Iar răspunsul era așa: ‘Cu cele două dive!’ Dragii mei, chiar dacă nu mi s-a descoperit cine sunt cele două dive și ce gânduri avea acel glas, adică cum să se distreze, datoria mea este (...) să-i rog pe oameni să fie atenți în jurul lor oriunde s-ar afla” a scris Maria Ghiorghiu pe blogg.

Recent, Maria a povestit depsre o tragedie care urmează să se întâmple în România şi a declarat că va exista o explozie care va face să curgă mult sânge.

"Tot ce se întâmplă acum în România va duce la o altă Revoluție, la vărsare de sânge. Când lumea își va da seama de ce se întâmplă, răul va fi deja făcut. (...) Fraților, să ne întoarcem măcar acum, în ultimul ceas, cu fața către Dumnezeu și către Maica Domnului și să ne rugăm ca să nu se ajungă la vărsare de sânge. (...) Îmi este dor de pacea României și care acum stă pe un butoi de publere și e gata să explodeze. (...) Din păcate, toate acestea vor rămâne doar o amintire, doar un vis ce s-a spulberat în câteva zile, de când răul a intrat în România. (...) Atunci când peste România va curge sângele Marii Revoluții, abia atunci veți spune cât de mult vă este dor de toate câte v-am povățuit și v-am prevenit. (...) Din nefericire, răul va lua locul binelui, iar lacrimile nu se vor mai usca pe obrajii părinților" a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net