Maria Ghiorghiu prevesteşte o tragedie: «Un glas îmi spunea ceva cutremurător»

Ultima actualizare:

    Maria GhiorghiuFoto Facebook
Maria GhiorghiuFoto Facebook

Clarvăzătoarea, Maria Ghiorghiu, cea care a prevestit tragedia din clubul Colectiv, a făcut noi declaraţii cu privire la premoniţiile pe care le-a avut recent. Aceasta a scris pe bloggul personal la ce trebuie să se aştepte lumea.

Recent, Maria Ghiorghiu a declarat că va exista o nouă tragedie, dar şi că va curge sânge. O altă dezvăluire pe care aceasta a lansat-o pe blog a fost despre Regele Mihai, Maria a declarat că în sicriul regelui, nu a existat trupul neînsufleţit al Regelui, deoarece nu a existat nicio fereastră în sicriu, unde să i se poată vedea chipul.

De această dată, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a declarat că va exista o tragedie în Munţii Apuseni despre care vom auzi cu toţii.

„În această după-amiază, în timp ce scriam aici, pe blog, aud, dragilor, un glas care spunea ceva cutremurător. Glasul spunea așa: ‘Tradegie! Tragedie în Alpi!’ După care, glasul dispare, iar eu mă gândesc cu durere în suflet la ceea ce urmează să auzim despre tragedia din Alpi. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să aibă grijă de noi toți fii Săi, oriunde ne-am afla pe acest Pământ,” a fost mesajul scris de Maria Ghiorghiu, astăzi pe blog.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net