Marian Drăgulescu se distrează cu fosta şi actuala soţie la mare


    Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Sportivul Marian Dragulescu şi fosta lui soţie, Larisa au un trecut tumultos şi s-au certat multă vreme, însă acum au redevenit prieteni

Sportivul Marian Drăgulescu este căsătorit de ceava vreme cu Corina şi multă vreme nu a vorbit cu fosta soţie Larisa. Însă de o vreme au devenit prieteni foarte buni şi chiar petrec mult timp împreună. Pentru că cei trei, de dragul copiilor sau de dragul aparenţelor, sunt nedespărţiţi în ultima vreme şi au petrecut o vacanţă la mare împreună.

Marian Drăgulescu alături de fosta şi actuala soţie
Marian Drăgulescu alături de fosta şi actuala soţie

Marian se simţea în largul lui cu cele trei sirene care ieşeau din apă precum divele adevărate. Cei patru s-au distrat, s-au plimbat cu banana, au făcut fotografii şi sau bălăcit în apă de parcă nu s-ar fi certat niciodată. Marian Drăgulsescu a şi postat pe un site de socializare fotografii cu cele trei femei de la mare. 

Toţi trei au vorbit cu Cătălin Măruţă despre acestă situaţie
Toţi trei au vorbit cu Cătălin Măruţă despre acestă situaţie

"Am făcut acest lucru în primul rând pentru copii. Eu i-am neglijat, i-am văzut foarte rar şi de aceea am hotărât toţi trei să începem un alt capitol al vieţii noastre. A fost greu, dar timpul vindecă orice. Am vorbit foarte mult de la acel scandal şi toate problemele au fost rezolvate. mi se pare normal ca eu şi Larisa să avem o relaţie decentă. Avem doi copii împreună", a declarat gimnastul român la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg