Marian Mexicanu, distrus de durere. ”Mariajul meu s-a încheiat, suntem despărțiți”

simeon stalpnicul png
Marian Mexicanu și-a anunțat fanii că s-a despărțit de iubita sa, Ana Maria Stoianfoto: Facebook

Marian Batanasi, cunoscut sub numele de Marian Mexicanu, a anunțat că este distrus de durere după ce el și iubita sa, Ana Maria Stoian, s-au despărțit. Acesta a făcut anunțul oficial pe pagina lui de Facebook.

Marian Mexicanu și Ana Maria Stoian se iubeau de multă vreme și au luptat din greu pentru povestea lor de dragoste. Ei bine, lucrurile nu au fost sa fie și, drept urmare, între cei doi nu au mai rămas decât amintirile care îl vor urmări multă vreme pe acordeonist.

Cel mai cunoscut acordeonist din România și-a anunțat prietenii virtuali despre situația dramatică prin care trece, unde a fost consolat de fani și admiratori.

Multora dintre internauți nu le-a venit să creadă că acest lucru este adevărat și s-au arătat surprinși de decizia lor, știind că povestea lor de dragoste a trecut prin multe de lungul timpului. Cu toate acestea, lăutarul le-a răspuns întrebărilor, spunând că situație este cât se poate de reală.

”Nu am făcut glume nici când am anunțat cu Paula și la fel nu glumesc nici acum. Astea nu sunt glume, iar dacă fac o glumă o fac de bun gust, nu de prost gust așa cum ar fi aceasta. Asta este viața mea, tristă și urâtă”, a scris acordeonistul la secțiunea de comentarii a pozei, unde fanii s-au arătat surprinși de situația aceasta.

simeon stalpnicul png
Marian Mexicanu și Ana Maria Stoian au trecut peste multe obstacole apărute în timpul relațieifoto: Facebook

Marian Mexicanu s- arătat cu adevărat marcat de evenimentul care are loc în viața lui. Acesta mai publicat un filmuleț din urmă cu un an, la care a adăugat o descriere ce i-a speriat pe prietenii săi virtuali.

”Nu mi-a mai rămas decât acordeonul și copiii, inima mea este de piatră de azi”, a fost descrierea atașată filmulețului, semn că lăutarul trece prin momente cumplite și că moralul său este la pământ.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png