Mariana Calfa a aflat ce a fost într-o viață anterioară. Asta explică tot!

Ultima actualizare:

    Mariana Calfa s-a apucat de muzică, împreună cu „fratele ei spiritual”, Alexandru Spiridon
Mariana Calfa s-a apucat de muzică, împreună cu „fratele ei spiritual”, Alexandru Spiridon

De ce s-a visat, încă din copilărie, prințesă la castel și de ce nu s-a lăsat până nu și-a construit unul, în București? De ce a simțit o „chimie” ciudată vizavi de o persoană de sex masculin? Pictorița Mariana Calfa a descoperit misterul și a aflat lucruri interesante despre ea.

Mariana Calfa locuiește într-un castel în toată regula, ridicat cu mari eforturi pe malul lacului Fundeni. A fost visul ei încă de când avea 4 ani. De ce și-a dorit atât de mult să fie „prințesă la castel” nu și-a putut explica niciodată. Până recent, când o altă „ciudățenie” a trimis-o să caute răspunsuri la astrolog.

„În urmă cu șapte luni l-am cunoscut pe Alexandru Spiridon, prezentator tv și cântăreț. De la început a fost o chimie foarte puternică între noi, parcă ne știam de când lumea. A simțit și el la fel. Chiar am zis că noi suntem frați spirituali. Am mers la un astrolog să ne spună dacă suntem conectați cumva metafizic. Într-adevăr, ni s-a spus că am fost rude de gradul întâi într-o viață anterioară. Despre mine, mi-a mai spus că am fost o prințesă în Anglia, otrăvită la vârsta de 33 de ani. Aveam trei copii. Mi s-a explicat că de aceea m-am născut eu cu dorința de a avea un castel, pentru că viața mea de atunci trebuia să continue acum, chiar dacă într-un alt secol”, ne-a declarat Mariana.


    Așa arată castelul  Marianei Calfa, ridicat pe malul lacului Fundeni (București)
Așa arată castelul Marianei Calfa, ridicat pe malul lacului Fundeni (București)

Relația cu Alexandru trebuia și ea să continue și să evolueze. Și iată că, sub o formă sau alta, cei doi au o relație. Una profesională. Și-au format o trupă și au scos deja prima piesă împreună, numită „Prizoniera mea”. Pictorița a decis, practic, să își continue pasiunea pentru muzică, asta după ce în urmă cu 2-3 ani mai scosese o piesă numită „I`m free”.

„Prizoniera mea a fost compusă de Alexandru în urmă cu o lună, special pentru mine, inspirându-se din viața mea de la castel. Videoclipul pe care îl vom scoate în curând va fi filmat tot la castel, eu voi fi legată de un scaun cu o frânghie groasă, pentru ca în final să fiu eliberată prin dans și iubire. Îmi doresc să mă axez pe muzică în perioada următoare. Avem deja și un impresar, pe Cătălina Alexe, care deja ne-a contactat pentru concerte, iar producătorul nostru muzical e un alt om special, pe nume Eugene Summers”, mai spune Mariana Calfa.

Ascultă piesa mai jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emil Boc a votat în Cluj-Napoca. FOTO Inquam Photos / Simion Sebastian Tătaru
image
image
image
image
image
image
Chris Martin jpeg
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
image
actualitate.net
image
actualitate.net