Mariana Moculescu bagă groaza în fostul ei soț. «S-a dus pe apa sâmbetei» liniştea compozitorului FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Mariana Moculescu bagă groaza în fostul ei soț,  cu care se certa pe hârtia igienică! Bruneta crede  că are mari șanse să-și recupereze  în instanță   casa în care a locuit cu vestitul compozitor
Mariana Moculescu bagă groaza în fostul ei soț, cu care se certa pe hârtia igienică! Bruneta crede că are mari șanse să-și recupereze în instanță casa în care a locuit cu vestitul compozitor

S-a dus liniştea lui Horia Moculescu. Fosta nevastă se şi vede, din nou, în locuinţa compozitorului din Brezoianu. Bruneta nu a renunţat la lupta din instanţă, şi crede că are toate şansele să câştige, în toamnă, procesul cu Administraţia Fondului Imobiliar (AFI).

Mariana Moculescu  (47 de ani) a plecat din România în 2013 şi a locuit o vreme în Austria, unde a făcut bani din videochat. Acum, ea stă în Germania. Părea că s-a împăcat cu gândul că a rămas fără partea ei de apartament, iar scandalurile din locuinţa pe care o împărţea cu fostul ei soţ au devenit istorie. Însă până de curând. Mariana nu a renunţat nici o clipă la luptă, iar Horia Moculescu (78 de ani) are de ce să-şi facă griji.

S-ar putea trezi, din nou, cu fosta consoartă în casă. Aceasta a ţinut legătura în permanenţă cu un avocat din România, care a continuat bătălia în instanţă cu Administraţia Fondului Imobiliar (AFI). Aşa se face că există în prezent un proces la Tribunalul Bucureşti, iar marţi a avut loc un termen la care judecătorii au dispus ca Mariana Moculescu să achite taxa de timbru şi să depună exemplare suficiente pentru contestaţia pe care a făcut-o. Următorul termen al procesului a fost fixat pe 15 septembrie, iar apărătorul Marianei e optimist.

”Urmează să ni se comunice suma care trebuie plătită pentru taxa de timbru. Avem termen la toamnă, iar Mariana Moculescu are toate şansele să intre în posesia casei, să-şi recapete proprietatea”, a declarat, miercuri (8 iulie), pentru Click! avocatul Marianei, Artin Sarchizian.

Numai gândul că s-ar putea întoarce în casa în care locuieşte îi provoacă deja coşmaruri compozitorului. Prieten bun cu acesta, dar şi fost soţ al Marianei Moculescu, Marian Niculescu susţine că Moculescu nu va accepta asta niciodată. ”Moculescu mi-a spus: «Cât trăiesc eu, ea nu mai intră aici! E greşeala vieţii mele»”, ne-a dezvăluit Marian Niculescu, cel de-al doilea soţ al Marianei. Potrivit acestuia, Mariana a fost în ţară de Paşte şi şi-ar fi dorit să intre în casa în care a locuit cu Moculescu. ”A dat târcoale blocului, însă Horia nu a primit-o în casă, deşi ea voia să-şi vadă câinele”, ne-a mai povestit Marian.

S-au bălăcărit ca la uşa cortului

Din 2000, de când au divorţat, certurile dintre Horia şi Mariana au fost la ordinea zilei. Motivul? Apartamentul de pe strada Brezoianu, din Bucureşti. După separare, casa cu trei camere închiriată de la Administraţia Fondului Imobiliar (AFI), fostul ICRAL, din subordinea Primăriei Capitalei, a fost partajată în instanţă: două camere i-au revenit ei, pentru că obţinuse custodia fiicei lor, Nidia, iar o alta compozitorului. Cât timp au fost nevoiţi să coabiteze împreună, Moculeştii s-au certat la cuţite până şi pe hârtia igienică.

Click! spune

Mariana Moculescu a vrut să cumpere partea ei de apartament şi a semnat un contract de vânzare-cumpărare cu AFI. Ea trebuia să plătească, în rate, suma de 8.000 de euro, dar a omis să achite ratele, acumulând datorii la AFI, care i-a reziliat contractul. În decembrie 2013, AFI a executat-o silit şi  i-a scos toate bunurile din casă.

Horia Moculescu nu mai vrea  să locuiască cu fosta soţie  sub acelaşi acoperiş, pentru  că ea dă iama în frigiderul lui
Horia Moculescu nu mai vrea să locuiască cu fosta soţie sub acelaşi acoperiş, pentru că ea dă iama în frigiderul lui

Click! a scris adesea  despre disputele  celor doi foşti soţi
Click! a scris adesea despre disputele celor doi foşti soţi
image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net