«Mariana şi-a pus palma-n fund și a plecat în Germania»

Ultima actualizare:

    Horia Moculescu îşi somează  fosta nevastă să-și mute  bulendrele din casa lui
Horia Moculescu îşi somează fosta nevastă să-și mute bulendrele din casa lui

Mariana Moculescu (48 ani) şi Horia Moculescu (78 ani) au divorţat de 14 ani, însă tot n-au fumat pipa păcii. Mai nou, ei se ceartă din cauza lucrurilor pe care femeia refuză să şi le ia din fostul lor cămin conjugal, deşi e stabilită în Germania şi a pierdut dreptul de a mai locui cu fostul soţ.

Fosta nevastă a compozitorului Horia Moculescu şi-a propus, în urmă cu doi ani, să scape de scandalurile din ţară, astfel că s-a mutat la München, în Germania (n.r-oraş situat la 1.500 km de Bucureşti). A lăsat însă în urmă o situaţie încâlcită privind apartamentul de lângă Cişmigiu, în care a locuit cu celebrul compozitor. În sensul că, în toamna lui 2013, a fost dată afară din casă cu executorul silit, după ce AFI (Administraţia Fondului Imobiliar) i-a reziliat contractul, din cauza unei datorii de 4.000 de euro. Mariana a tot încercat, cu ajutorul avocaţilor, să revină în casă, însă instanţa nu a fost de partea ei.

Acum, femeia e decisă să-şi recupereze măcar investiţiile făcute, dacă nu şi partea ei de casă: ”Am băgat sume mari acolo, în 2005, după ce mi-am vândut casa în care am locuit de la vârsta de un an. Aşa că vreau să-mi recuperez banii. Nu ştiu unde mi-a pus Moculescu lucrurile, aveam acte, fotografii, haine, tot ce am strâns până la 46 de ani. Nu e casa lui Horia, el e chiriaş, nu are nici un drept să-mi arunce tot la coş. Am plecat doar cu o valiză, mi-au rămas toate în casă”, ne-a spus ea, miercuri. Contactat de reporterii Click!, compozitorul a luat foc: ”Mariana îmi blochează jumătate de cameră cu lucrurile ei, de care eu nu am nevoie, dimpotrivă, mă încurcă. Nu a făcut nici un demers să vină să şi le recupereze. Şi-a pus palma în fund şi s-a dus. Trebuia să i le ia executorul, dar, cu aceeaşi cumsecădenie, care mă caracterizează de-o viaţă, am zis să le ţin eu, ca să le poată recupera. Are haine, aparate sport... Tot ce a lăsat e aici, neatins. O aştept să vină cu o furgonetă şi cu doi băieţi care să o ajute să i le care. Pentru că ea nu are ce să caute în casă!”, ne-a declarat artistul.

Horia Moculescu
Horia Moculescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net