Marina Almășan, după acuzațiile lui Leonard Miron: „Frustrat mic ce ești! Lucrai ca stewardesă și luai bani de la TVR”

Ultima actualizare:

    Marina Almășan, răspuns dur pentru Leonard MironFoto: Facebook
Marina Almășan, răspuns dur pentru Leonard MironFoto: Facebook

Marina Almășan i-a oferit un răspuns acid lui Leonard Miron, după ce fostul coleg de la TVR a catalogat-o ca fiind o „hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR.”

Se pare că tensiunile dintre Marina Almășan și Leonard Miron există de mai mulți ani, după cum a dezvăluit vedeta TVR, însă declarațiile în care acesta a numit-o „hienă oportunistă” a fost picătura care a determinat-o să răspundă public.

Marina Almășan răspuns acid pentru Leonard Miron

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său.

Drept care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om ( și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat ( nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesa și să ia bani de la TVR .

Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale”, a spus Marina Almășan pentru Fanatik, despre relația pe care a avut-o, de-a lungul timpului, cu Leonard Miron, cu care a fost o perioadă bună de timp colegă la TVR.

Marina Almășan, dezvăluiri din „interior”

Miron a spus și că „mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană”, iar Marina Almășan a luat atitudine și a dezvăluit acesta a încasat bani de la postul public de televiziune în perioada în care jobul lui nu se mai desfășura pe micul ecran, ci la bordul avioanelor, unde presta „ca stewardesă”. 

„Dragă Leonard Miron! Sunt absolut sigură că, dacă soțul tău – care pare a fi un bărbat inteligent și rafinat – ar ști cu ce te ocupi, te-ar povățui de bine. Ți-ar spune, cred : ‘dacă tăceai, filozof rămâneai’. 

Sunt, din câte știu, primul realizator care, alături de regizorul Luminița Dumitrescu, te-a băgat în seamă, la începutul anilor ‘90, dându-ți ocazia să-ți începi cariera de prezentator. Dar sunt obisnuită cu genul acesta de oameni, capabili să tragă scaunul până și de sub picioarele celor care i-au ajutat cândva.

Ți-am constatat, în ultima vreme, dorința disperată de a fi băgat în seamă cu orice preț și de a fi reprimit în TVR, institutie pe care ai trădat-o în repetate rânduri și pe care, de la mantinelă, o critici cu orice ocazie.

Și…cum poți mai bine ieși din anonimat, decât agățându-te de niște nume care – bune sau rele, cum or fi ele – au făcut istorie în TVR și…’încă mai vând’.(..)

Niciodată nu ți-am negat inteligența și talentul, însă , se știe, acestea nu au făcut întotdeauna casă bună cu caracterul. (‘Nu te plânge că ești strivit, dacă te-ai născut vierme’ – Immanuel Kant) .Iar aberațiile pe care le-ai emis, de data aceasta nu doar pe blogul tău, ca de obicei, ci și public, te descalifică total. Vorbești , bunăoara, de mariajele mele pline de interes, cu oameni influenți care mi-ar fi netezit cariera și… mă bagi în ceață (oricum, nu m-aș fi așteptat chiar la tine să ataci problema căsniciilor mele).

De fapt, ca să fiu sinceră, nu înțeleg nici măcar la ce mariaje te referi : la cele reale – adică la inginerul și mai apoi la folkistul care mi-au stat alături și care numai persoane influente nu erau în materie de TVR, sau la mariaje metaforice, ale căror semnificații numai de tine văzute, mie îmi scapă?

Oare nu crezi că, dacă aș corespunde descrierii tale ( hienă oportunistă) cel de al patrulea deceniu în TVR m-ar fi găsit, poate, ‘a butoane’ și nu ‘la munca de jos’?(..)

.Leo, zău așa? Te iei de Andreea (n.r. Andreea Marin), măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care, o sută de ani de n-o mai vede publicul, tot știe de unde s-o ia?”, este o parte din mesajul Marinei Almășan, făcând referire și la acuzațiile pe care Miron i le-a adus și Andreei Marin.

Declarațiile lui Leonard Miron care au enervat-o pe Marina Almășan

„Eu cu Marina ne știm din 1990, de la ‘Veniți cu noi pe programul 2’. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană.

Ea a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare. Eu o admir pe Marina pentru că are  puterea asta, ‘flexibilitatea’ asta. Reacția mea a fost o reacție, băi, din tot ăia care sunt jurnaliști și au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea.

Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrișor, și oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge și nu știe că poate pica ceva”, a spus el, tot pentru sursa anterior menționată.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net