Marina Almășan îl atacă dur pe Răzvan Ciobanu: «Prezența lui pe sticlă m-a oripilat»

simeon stalpnicul png
Marina Almășan l-a criticat dur pe Răzvan Ciobanu

Marina Almășan l-a atacat dur pe Răzvan Ciobanu care a povestit la tv cum l-a bătut fostul iubit. Prezentatoarea tv a comentat pe baza declarațiilor făcute de designerul vestimentar despre partenerul lui care l-a înșelat. Răzvan Ciobanu a declarat că el și fostul lui iubit au ajuns la o ceartă foarte dură, în urma căreia el a fost bătut.

Răzvan Ciobanu a povestit despre cele mai tensionate momente din viața lui de cuplu. Designerul vestimentar și-a prins fostul iubit înșelându-l cu un alt băiat, iar din acel punct totul a luat o întorsătură gravă pentru Răzvan Ciobanu.

Marina Almășan a comentat pe baza declarațiilor făcute de Răzvan Ciobanu la tv și nu a fost impresionată de această poveste, ba mai mult, s-a simțit oprilată.

„Sunt cel mai tolerant om din lume. Nu mi se cocoață niciun nod în gât, când stau de vorbă cu cineva care nu e ca mine. (...) Și iată că mi-a venit și mie rândul la… intoleranță! E ușor exagerată exprimarea, pentru că îmi păstrez opinia relaxată, legată de dreptul omului de a alege cum își trăiește viața. Nu mă deranjează cu nimic faptul că doi bărboși și-au urat dragoste veșnică și se hârjonesc prin așternuturi. (...)  Urmăream un late night show, la o televiziune concurentă. L-am regăsit, pe ecran, pe creatorul Răzvan Ciobanu. Nu am nimic nici cu el, nici cu orientările lui sexuale, nu i-am purtat ținutele și nu ne datorăm nimic unul altuia, sunt oricând gata să-l invit în emisiunile mele, pentru a vorbi despre flori, fete, filme sau chiar și băieți. Si , totuși, prezența lui, ieri, pe sticla târzie a concurenței, m-a oripilat”, a declarat Marina Almășan pe blogul personal.

simeon stalpnicul png
Răzvan Ciobanu s-a despărțit de iubit

Marina Almășan a mărturisit că vremurile sunt complicare acum, iar dacă ar exista din ce în ce mai mulți bărbați cu o astfel de orientare sexuală, femeile ar rămâne nemăritate.

„Vremurile sunt complicate – o știm – toleranța e o armă bună, pentru a le rezista onorabil, însă stridențele de acest fel, într-o Românie încă conservatoare și total nepregătită să le facă față ( sau… spate – ca să fim în ton cu subiectul!), sunt foarte periculoase. Subiectul e delicat și orice reacție de revoltă îți poate pune în cap acuzații grave, de tipul încălcării drepturilor omului'. Nici gând de așa ceva! Repet: fiecare om este liber să-și trăiască viața așa cum dorește – chiar dacă alegerile lui nu sunt similare celor ale marii majorități – însă nu ostentativ și nu înainte ca multa lume din jur să fie antrenată în a accepta relaxat astfel de situații. Singura mea temere  – ca mamă de fată și dacă e să găsesc, cu orice preț , un motiv de îngrijorare – este doar aceea că, dacă în jurul nostru Răzvan Ciobanii' vor prinde să se înmulțească, fetele noastre…vor rămâne nemăritate!”, a scris Marina Almășan.

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
image png
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg