Marina Almăşan, mâhnită de demisia lui Mircea Radu din TVR. «Nu mi-a picat bine»

22 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Marina Almăşan şi Mircea Radufoto: Arhivă personală

Bomba finalului de an a fost o surpriză chiar şi pentru colegii lui Mircea Radu, care va părăsi postul TVR pentru a se întoarce la Antena 1. Marina Almăşan, care a prezentat cu el emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, a povestit că a aflat că va rămâne fără partener de platou de la alţi oameni. Deşi este încă mâhnită, ea îi doreşte lui Mircea numai bine.

Marina Almăşan a povestit că vestea a mâhnit-o, dar nu vrea să fie supărată pe colegul său de emisiune. Deşi unii cred că a greşit când l-a adus pe Mircea la TVR, pentru că el a stat prea puţin timp acolo, prezentatoarea tv crede că Mircea nu i-a dat nicio ţeapă şi că trebuie să facă ce crede că e mai bine pentru el. 

"Mda...a devenit publică știrea : Mircea Radu și-a depus demisia din TVR. Port cu mine, cu mâhnire, de două săptâmâni, această taină. Am aflat-o , culmea, nu de la tovarășul meu de “suferință televizată”, cum era firesc, ci de la cei din jur. Nu mi-a picat bine, cu toate că viața m-a învățat că nu te poți supăra pe cineva care te părăsește, atunci când acel om pleacă la mai bine. Sper ca Mircea să ajungă , într-adevăr, la mai bine. Unii și alții îmi spun : “ Vezi ce leapșă ai luat? Tu l-ai “resuscitat”, l-ai scos din umbră, l-ai pus în valoare, l-ai readus în atenția celorlalți și...v-a lasat cu ochii-n soare!”. Nu sunt de acord cu ei. Mircea nu are nevoie să fie resuscitat. Dincolo de hibele pe care cu toții le avem, Mircea este un jurnalist talentat, un condei excelent, un om sensibil și adânc. Puțin parcă prea tare nemultumit de viață. Cu toate că are acasă destule motive de bucurie, care să-l facă mai pozitiv , mai optimist. 

Mi-ar părea sincer bine să-i fie bine. Dar să-i si pară rău. Pentru că noi i-am fost o familie, o manta de vreme rea. Poate nu suficient de groasă. Poate tocită pe la coate. Dar am încercat să-i fie cald, să nu lăsăm viscolul să-i pătrundă în suflet...", a scris Marina pe pagina sa de Facebook. 

Deşi Marina a fost mereu singură în platou şi la început i-a fost mai greu să aibă un coleg, Marina a rescunoscut că Mircea a fost un partener bun şi că au avut multe de învăţat unul de la altul. "Mie personal mi-a fost un foarte bun coleg de prezentare. Nu-i ușor să împarți microfonul cu altcineva, după 27 de ani în care l-ai stăpânit de una singură. Am crezut însă de la început în Mircea, nu mi-am regretat niciodată alegerea și am reușit amândoi să formam un cuplu. Zic unii, deloc rău. Am încercat să ne învațăm unul pe celălalt, să ne tolerăm, să adunăm știința fiecăruia și harul, și umorul și spontaneitatea si...să le punem laolaltă, în slujba voastră. Însă minunile nu durează decât trei zile. La noi au durat trei sezoane. Pentru care, Mircea, îți multumesc", a completat Marina.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif