Marinela Niţu, dezvăluiri despre Miron Cozma: "Mirosea a ceapă şi a usturoi"

Ultima actualizare:

    Marinela Niţu şi Miron Cozma s-au despărţit după 12 ani de iubireFoto: arhivă personală
Marinela Niţu şi Miron Cozma s-au despărţit după 12 ani de iubireFoto: arhivă personală

Relaţia de iubire dintre Miron Cozma (60 de ani) şi Marinela Niţu (43 de ani) e de domeniul trecutului. După 12 ani, cei doi au decis să se despartă, dar au rămas în relaţii cordiale.

Zilele trecute, într-un interviu acordat pentru ziarul Ring, Miron Cozma a lăsat să se înţeleagă că Marinela Niţu îi reproşa şi interzicea din ce în mai multe lucruri, iar el, haiduc din fire, nu a mai putut suporta situaţia.

"Îmi pare rău, dar sunt lucruri peste care nu pot trece. I-am spus că onoarea mea e mai importantă decât ea şi sunt lucruri pe care nu le pot accepta. Nu mă port urât cu femeile, dar să vină o femeie și să-mi spună: «Nu mânca ceapă şi usturoi, nu bea un pahar de vin, nu asculta muzică, nu te ruga, nu pune tămâie şi multe altele!»?!... Păi, stai, că nu mă călugăresc! Dar cum e posibil ca la mine în casă să nu pot asculta muzică?!... Acum e mai bine! Eu sunt haiduc!”, spunea Cozma.

Invitată marţi în emisiunea lui Teo Trandafir, Marinela Niţu a vorbit şi ea despre motivele despărţirii de Miron Cozma.

"E diferenţă de spiririte, de idealuri. Miron Cozma este un tip încercat de viaţă, am făcut faţă amândoi la atâtea greutăţi... E dureros să îmi amintesc. Atracţia putenică spre haiducie şi politică schimbă omul. Nu e nimic rău în asta, dar eu nu mă mai regăsesc. Eu l-am cunoscut lider sindical şi se purta foarte frumos cu mine. Dar zi de zi este altceva. Miron Cozma este şi va fi bărbatul vieţii mele. Într-adevăr nu suport mirosul de ceapă şi usturoi şi nici nu e frumos ca femeie să miroşi aşa. Eu aşa am fost crescută de mică, să mănânc rar ceapă şi usturoi.

El e opus mie, îi plac foarte mult ceapa şi usturoiul. Nu a părăsit nimeni pe nimeni. Eu nu l-am certat că mirosea a ceapă şi a usturoi, dar mă retrăgeam", a declarat Marinela Niţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net