Mario Iorgulescu, pretențios și la bolizi și la iubite. Ce femei are pe lista cuceririlor

Simona Iacob, una dintre fostele iubite ale lui Mario Iorgulescu
Simona Iacob, una dintre fostele iubite ale lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a ieșit din comă și este conștient în prezent, potrivit medicilor de la spitalul Elias, acolo unde tânărul a fost internat după accidentul în care a fost implicat pe Șoseaua Chitilei.

În familia lui Gino Iorgulescu domnesc în continuare disperarea și clipele grele, după ce fiul acestuia, Mario, a fost implicat într-un accident rutier grav pe Șoseaua Chitilei, în care un alt tânăr și-a pierdut viața, iar băiatul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) se află încă internat în spital, suferind mai multe leziuni în urma impactului. 

Bianca Taban
Bianca Taban

Totuși, speranța a rămas sădită în sufletele familiei, mai ales acum când medicii au anunțat de curând că Mario s-a trezit din comă și este conștient. Anchetatorii au stabilit însă că tânărul a fost vinovat pentru teribilul accident, iar dacă acest lucru se va stabili și în instanță, acesta riscă să fie acuzat de ucidere din culpă, pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani.

În noaptea accidentului, Mario se afla la volanul unui bolid de lux, un Aston Martin al cărui preț poate ajunge și la aproape 300.000 de euro. Dacă tânărul avea pretenții când venea vorba de mașinile pe care le conducea, acest lucru se extindea și asupra fetelor pe care alegea să le curteze. 

Se zvonește că Mario Iorgulescu s-ar fi iubit și cu Daniela Crudu
Se zvonește că Mario Iorgulescu s-ar fi iubit și cu Daniela Crudu

Cu ce femei s-a iubit Mario Iorgulescu 

Fiul şefului LPF, în vârstă de 24 de ani, a fost școlit la Geneva, Elveția, situație care îl încadrează în tiparul de „băiat serios”, însă de-a lungul timpului acesta a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind acuzat la un moment dat și de răpirea unei persoane. Cu toate acestea, Mario a reușit să cucerească iminile mai multor domnişoare sexy din showbiz. 

Mario Iorgulescu era cunoscut pentru frecventarea cluburilor din Capitală și nu numai
Mario Iorgulescu era cunoscut pentru frecventarea cluburilor din Capitală și nu numai

El s-a iubit o perioadă cu fotomodelul Bianca Taban, apoi s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu fosta asistenta TV Daniela Crudu. Prin patul său a trecut şi o cunoscută creatoare de modă de la noi, acesta trăind o frumoasă poveste de iubire cu Simona Iacob, în 2017. După relaţia cu Bianca Taban, Mario Iorgulescu a pus ochii pe o basarabeancă superbă, Margarita. Cei doi au format un cuplu la finalul lui 2017, potrivit prosport.ro.


    Bianca TabanFoto: Facebook
Bianca TabanFoto: Facebook

Conform poliţiştilor, în jurul orei 03.00 dimineaţa, Mario Iorgulescu se se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. În urma impactului puternic, maşinile au ieşit de pe carosabil. 

Mario Iorgulescu ar putea fi acuzat de ucidere din culpă

Fiul lui Gino Iorgulescu riscă să fie acuzat de ucidere din culpă, după accidentul tragic pe care l-a provocat pe șoseaua Chitilei. Urmează să se stabilească dacă tânărul era băut sau dacă a consumat substanțe interzise. În urmă cu câțiva ani, Mario a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce ar fi răpit o persoană, împreună cu mai mulți prieteni. La acea vreme, a fost arestat preventiv, dar a fost achitat în primă instanță, dar amicii lui au primit ani grei de închisoare.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg