Marius Elisei speră la împăcarea cu Oana Roman: "Am iubit-o și o iubesc în continuare"

image
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu patru luni Sursă foto: Arhivă personală

Încurcate sunt căile dragostei! La patru luni de la divorțul de Oana Roman, Marius Elisei face o declarație neașteptată! Fostul soț al Oanei își dorește împăcarea și susține că o iubește la fel de mult în continuare. Iată ce a declarat despre sentimentele care îl leagă de Oana și despre o eventuală nuntă.

În urmă cu patru luni, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că nu mai formează un cuplu și că au decis să păstreze o relație apropiată doar de dragul fiicei lor. Se pare că timpul l-a determinat pe Marius să își schimbe părerea și să analizeze mai bine întreaga situație. Fostul soț al Oanei a făcut câteva mărturisiri neașteptate, la AntenaStars. 

Marius susține că o iubește la fel de mult pe fiica fostului premier și că și-ar dori împăcarea cu aceasta. Mai mult decât atât, el a subliniat că este conștient de faptul că nu poate obține peste noapte iertarea femeii iubite, însă este determinat să demonstreze că s-a schimbat. 

image
Marius Elisei îi oferă adesea flori Oanei, iar fiica fostului premier nu rămâne indiferentă, mulțumindu-i pe pagina personală de Instagram Sursă foto: Captură video

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

image
Marius Elisei le-a aşteptat la aeroport pe Oana Roman şi pe fiica lor, atunci când s-au întors din vacanța în Egipt Sursă foto: Blitz!/Click!

Fostul soț al Oanei a declarat că divorțul i-a adus, paradoxal mai aproape unul de celălalt și i-a determinat să colaboreze mai bine decât înainte. Cu toate că speră la o împăcare și consideră că și Oana, în adâncul sufletului, dorește același lucru, Marius Elisei nu ar mai dori să ajungă încă o dată în fața ofițerului stării civile. 

image
Marius Elisei speră la împăcarea cu Oana Roman Sursă foto: Arhivă personală

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea... să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.

Citește și: 

VIDEO Oana Roman și Marius Elisei au spus împreună adevărul despre divorț. Cum s-au filmat cei doi

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Declarații, în lacrimi, despre cum a rămas fără soț și fără afacere: "Nu am avut de ales"

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
marilyn monroe
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
Serghei Kisliţia
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg