Marius Lăcătuș, naș la nunta designerului Maria Simion! S-a dansat pe rupte pe melodiile trupei A.S.I.A

Ultima actualizare:

Nuntă mare în show-biz, în week-end! Creatoarea de modă Maria Simion s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alexandru. Nași au fost Marius Lăcătuș și soția acestuia, Mariana.

A fost o nuntă mare, în week-end! Creatoarea de modă Maria Simion (42 de ani) a făcut cununia religioasă cu alesul inimii sale, Alexandru, bărbatul care îi este alături de cinci ani de zile.

Petrecerea a fost cu totul și cu totul specială și a avut loc la un local de lux din Ciolpani, Snagov. Nașii cuplului au fost Mariana și Marius Lăcătuș, legenda Stelei dezlănțuindu-se pe ringul de dans, alături de miri.

Nuntă atipică cu gogoși, în loc de tort! Cum a arătat mireasa?

Mireasa Maria Simion a ales să poarte o rochie care îi punea în evidență talia de model și a fost sufletul petrecerii. Nunta a fost una total atipică, căci mirii, non-conformiști, au ales să deschidă petrecerea nu cu un vals, cum se obișnuiește, ci cu o melodie ritmată,  de club.

Tortul a fost și el unul ieșit din tipare, cu mai multe etaje, dar format din gogoși delicioase, pe care invitații le-au devorat într-o clipă.

Anca Neacșu și Florin Vasilică au cântat la nuntă!

Trupa Bedda Band a întreținut atmosfera, alături de Anca Neacșu care a ridicat pe invitații de la mese cu melodiile din repertoriul trupei A.S.I.A. Apoi, a intrat în scenă Florin Vasilică, cu horele și cântecele sale din zona Teleormanului.

Maria Simion și Alexandru au făcut cununia civilă pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost, însă, unul cât se poate de discret, aceștia fiind însoțiți la Starea Civilă doar de nașii lor, Mariana și Marius Lăcătuș. Maria Simion a mai fost căsătorită, dar a divorțat în anul 2014, și este mama unei fetițe, pe nume Alexia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net