Marius Moga a făcut muzică în autobuz cu cei mai tari DJ din lume

Ultima actualizare:

    Marius,  alături de  Marcus Schulz
Marius, alături de Marcus Schulz

Pentru al doilea an la rând, proiectul-premieră Untold Sessions by DeMoga Music a făcut furori timp de patru zile și patru nopți la ”Untold Festival”, care s-a desfășurat la Cluj.

Primul studio mobil din lume prezent la un festival de muzică s-a transformat într-o tabără de creație pentru mai bine de 30 de artiști și autori naționali și internaționali, care au compus peste 40 de piese alături de autorii și artiștii DeMoga Music, la începutul lui august. Printre cei prezenți s-au numărat DJ Marcus Schulz, din America, Fedde Le Grand, Dub FX, Boris Brejcha, Irie Mafia, Ofenbach, Andrew Meller, Jack Perry, Eneli, Manuel Riva, Mario Fresh, Lora, Vescan, Giulia, Speak, Ștefania, Noaptea Târziu, Jazzy Jo, Tobi Ibitoye și alții. Iar din echipa DeMoga Music au lucrat Ciprenko, Irina Flow, Florian Rus, Bogdan Todor sau Norya.

Printre cei impresionați de proiect a fost și muzicianul autralian DUB FX, care a mărturisit că a locuit șase ani într-un autocar pe vremea când era interpret de stradă și că simte că a venit acasă. “M-am distrat foarte tare în autocar, am fost extrem de creativ și am înregistrat muzică și sunt foarte fericit de rezultat, sincer. Eu am trăit într-un autobuz pentru șase ani și am călătorit cu el pe când eram interpret de stradă și am avut studio și in autobuzul meu, așa că pentru mine s-a simțit ca și cum aș fi venit acasă”, a mărturisit DUB FX. Pentru al doilea an la rând, DJ-ul și producătorul francez Jack Perry a venit să compună în Studio Bus, încântat de vizita anterioară.“Experiența este incredibilă! Asta pentru că sunt foarte creativi. Am fost impresionat, pentru că în două ore am făcut un cântec. Incredibil! Și cântecul este gata”, a spus DJ-ul Jack Perry. 

Marcus Schulz a lucrat şi el cu Marius Moga

Unul dintre momentele surpriză din cadrul Untold Sessions a fost bătălia în rime dintre “Noaptea Târziu”, Speak, Ștefania și Sebastian Coțofană. Aceștia au compus versuri pe loc și s-au provocat reciproc în cadrul unui concurs ad-hoc de rime și flow. Autocarul Untold Sessions by DeMoga Music, colored by OSKAR, a fost pregătit special pentru acest proiect. Izolat fonic, pentru a atenua vibratiile puternice ale festivalului, spațiul cuprinde un studio complet echipat și un lounge studio creativ, pentru a putea desfășura două sesiuni de creație în paralel. Și producătorul de muzică Marcus Schulz a vizitat autocarul împreună cu toată echipa sa și s-a declarat încântat.

Autobuzul muzical al lui Marius Moga a făcut furori la Untold
Autobuzul muzical al lui Marius Moga a făcut furori la Untold

“M-am distrat! Am avut un mic jam session înăuntru. A fost tare, am avut vibe și chiar a ieșit. Ador ideea!”, a declarat Marcus Schulz. Câștigătorul concursului DeMoga Music x Untold, DJ-ul John Deeper, originar din Bistrița, a avut șansa de a compue muzică alaturi de autorii DeMoga Music și de invitații prezenți la Studio Bus. Autobuzul a stârnit curiozitatea și în afara domeniului muzical, printre vizitatorii Studio Bus-ului fiind si Mihai Petre, George Buhnici și Lorena Buhnici, Mihai Morar și Gina Pistol. 

Credit foto: SGL Photography - George Sipică

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net