Marius Moga, declaraţie emoţionantă pentru soţia sa: «Eşti femeia vieţii mele!»

29 august 2019
article img
Marius Moga şi soţia sa, Bianca LăpuşteFoto: arhivă personală

Şase ani de relaţie încununaţi cu o minune de fetiţă şi declaraţii emoţionante de dragoste. Aşa se derulează viaţa compozitorului Marius Moga alături de Bianca Lăpuşe, fost reporter Pro Tv. Cei doi sunt părinţii Mariei şi îşi doresc ca în viitorul apropiat să-i poată dărui o surioară sau un frăţior. Între timp, amândoi sunt ocupaţi în carieră, Marius Moga lansând miercuri piesa "Ai grijă de femeia ta", alături de Smiley.

Discreţi cu viaţa personală, Bianca Lăpuşte (25 de ani) şi Marius Moga (37 de ani) formează un cuplu solid. Cei doi se iubesc de şase ani şi sunt căsătoriţi de patru, dar mai au încă fluturi în stomac, iar declaraţia de dragoste recentă a compozitorului i-a topit inima frumosei lui soţii. 

"Se lansează #AiGrijaDeFemeiaTa şi cel mai mult vreau să îţi mulţumesc ţie @biancamogalapuste pentru că eşti femeia vieţii mele şi învăţ în fiecare zi cum să am grijă de tine mai bine! Te iubesc #femeiamea #iubitamea #prietenamea #muzamea❤️", sunt cuvintele pe care Marius Moga le-a notat în dreputul unei imagini cu Bianca. 

Moga şi Smiley, lansare online

Cea mai așteptată colaborare a anului a apărut online și se numește sugestiv și direct: „Ai grijă de femeia ta„

Un clip nou nouț a fost realizat de doi dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, Marius Moga & Smiley. Noua piesă a fost lansată online în data de 28 august 2019 pe conturile de social media ai artiștilor.

Cine este Bianca Lăpuşte

Bianca Lapuşte a devenit din ce în ce mai cunoscută prin cercurile mondene mai mult ca soţia lui Marius Moga şi mai puţin de la ştirile Pro Tv unde a lucrat ca reporter. Clujeanca de 25 de ani s-a remarcat iniţial în calitate de corespondentă a Ştirilor Pro TV de la Iaşi, dar notorietatea ei a crescut direct proporţional cu lunile care se adunau în relaţia cu Marius Moga. cei doi s+au cununat civil în vara lui 2015 şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.  "Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva", declara Bianca Lăpuşte la scurt timp după ce ea şi artistul au confirmat că formează un cuplu. 

Citeşte şi:

Marius Moga şi-a angajat soţia la tabăra de muzică

Cine este Bianca Lăpuşte. Cum a ajuns clujeanca soţia lui Marius Moga