Mărturia dentistului acuzat de viol. După Ștefania de la "iUmor", alte 4 tinere se plâng de același "tratament"

Ultima actualizare:

    Ștefania Costache a fost la iUmor în sezonul 8foto: Antena 1
Ștefania Costache a fost la iUmor în sezonul 8foto: Antena 1

Cazul Ștefaniei Costache, alias Lolrelei, fosta concurentă de la iUmor, se complică! Ștefania, preferata lui Mihai Bendeac la una dintre edițiile iUmor, a făcut zilele trecute acuzații grave la adresa unui medic stomatolog de la o clinică din zona Titan, unde a mers, în urmă cu un an, pentru un tratament.

Tânăra, în vârstă de 34 de ani, și-a acuzat dentistul că ar fi drogat-o în timpul vizitei medicale la cabinet, apoi ar fi dus-o în apartamentul lui, unde ar fi violat-o. Tânăra i-a făcut medicului dosar penal, depunând o plângere la Poliție pentru abuz și viol.

Medicul în cauză neagă, însă, tot ce s-a întâmplat în seara de 17 februarie 2020. Anchetatorii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale blocului în care medicul locuiește. Declarația medicului incriminat, aflată în dosarul de la Poliție, a fost făcută publică în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

"Nu am întreținut relații sexuale cu ea"

“În 17.02.2020, Ștefania Costache a revenit în cabinetul meu pentru igienizarea și air flow. Am șlefuit lucrarea deja existentă, care era ruptă. Am folosit patru pufuri de lidocaină în partea bucală superioară și trei în partea inferioară, apoi am aplicat un gel anestezic cu aromă de fructe. Până în acest moment, ea nu mi-a spus că îi e rău. A scuipat mult sânge și mi-a zis că i se face rău când vede sânge...Am stabilit de comun acord să mergem la mine acasă cu mașina mea, a zis că merge cu mine în apartament. Eu aveam de vorbit cu soția mea pe video call. Ea a adormit. În jurul orei 12 i-am zis că trebuie să meargă acasă. Se simțea mai bine. Cât a stat la mine în apartament era conștientă, mergea pe picioarele ei. Nu am întreținut relații sexuale cu ea și nu am pipăit-o în zonele intime. A făcut un atac panică. Am considerat-o o amică cu care ieșeam la cafea, de aceea am invitat o la mine acasă“, a precizat medicul stomatolg C, în declarația dată la Poliție. Deocamdată, se așteaptă încă rezultatele analizelor toxicolgice de la IML.

"I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă"

Ștefania Costache a expus episodul șocant pe vlogul ei și, ca urmare, au mai aparut încă patru tinere, care au reclamat că au pățit la fel în cazul medicului cu pricina. Una dintre victime a depus și ea plângere penală la Poliție. „Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță. Am revenit pentru acea intervenție, mi-a dat cu acel spray cu lidocaină, și cu acel gel roșu. Avea un gust amar. Îmi zicea că nu am voie să elimin acea substanță din gură, dar am apucat să dau jumătate afară. Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele, apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă”, a povestit la Antena Stars o altă presupusă victimă, a cărei identitate a preferat să rămână anonimă.

Citește și:

Ștefania Costache de la "iUmor", abuzată de medicul stomatolog? “M-a drogat, m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net