Mărturisirea lui Şerban Huidu, după moartea lui Claudiu Roman

Ultima actualizare:

    Şerban Huidu regretă nespus moartea lui Claudiu Roman
Şerban Huidu regretă nespus moartea lui Claudiu Roman

După ce a aflat că prezentatorul de radio Claudiu Roman s-a sinucis, Şerban Huidu a lăsat un mesaj pe blogul lui personal.

Realizatorul TV Şerban Huidu crede că moartea lui Claudiu Roman este un semnal de alarmă pentru alţi angajaţi, dar mai ales pentru şefi. El susţine că prezentatorul de radio avea probleme şi în viaţa personală, concedierea de la Radio 21 fiind, practic, picătura care a umplut paharul.

"Am citit şocat despre soarta fostului meu coleg Claudiu Roman! Ca toţi cei ce l-au cunoscut, îmi pare nespus de rău şi cred că, deşi de multe ori viaţa e nedreaptă, nimic nu justifică gestul! Asta o spun eu, cel care a reuşit să treacă peste probleme care pentru alţii ar fi de nesurmontat!

Claudiu Roman s-a sinucis ieri, în locuinţa lui din Capitală
Claudiu Roman s-a sinucis ieri, în locuinţa lui din Capitală

A conduce nişte instituţii, mai ales media, îţi oferă avantaje, dar şi responsabilităţi! Deciziile tale pot fi considerate de unii profund injuste, iar dacă asta vine pe fondul unor probleme deja existente, pot fi fatale!

Claudiu trecea prin momente dificile în viaţa personală şi se agăţase cu disperare de cea profesională, pentru a-l ajuta să meargă mai departe. A acceptat chiar să lucreze gratis la postul de radio unde şi eu am făcut aceaşi lucru timp de un an la începutul carierei. Asta în timp ce colegii nou veniţi iau un purcoi de bani, de la acelaşi post, pentru o performanţă inexistentă! Viaţa nu e corectă! Din păcate acest caz e un semnal de alarmă pentru cei ce se cred “sefuţi” cu Mba! Oamenii din subordine nu sunt niste obiecte fără suflet! Uneori pentru a conduce o institutie e nevoie de mai multa diplomaţie şi înţelegere decât de dictatură şi autosuficienţă! Să te odihnesti în pace Claudiu şi sper că oamenii să înveţe lecţia!", a scris Serban Huidu, pe blogul lui.

Prezentatorul radio Claudiu Roman s-a sinucis joi seară în apartamentul său din Bucureşti. Se pare că intrase în depresie după ce a fost concediat de la Radio 21.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net