Mărturisirile şocante ale Ioanei. Ce scria când avea opt ani despre Boureanu şi Pelinel


    Ioana Boureanu a ieșit din secția de poliție de mână cu mama ei, Irinafoto: Blitz
Ioana Boureanu a ieșit din secția de poliție de mână cu mama ei, Irinafoto: Blitz

Poate că Ioana Boureanu este o adolescentă rebelă, care a încercat ţigările şi a băut alcool, dar comportamentul violent al tatălui ei nu este doar o întâmplare. Mama copilei a dat publicităţii o scrisoare unde fetiţa şi-a aşternut gândurile în urmă cu opt ani. Acolo, Ioana povestea în limbajul unei eleve abia intrate pe băncile şcolii, că politicianul este foarte agresiv cu ea şi că o "bate rău". Nici Valentina Pelinel, soţia de atunci a fostului deputat, nu era privită cu ochi mai buni.

E greu de gestionat o adolescentă rebelă şi de asta s-a convins şi Cristian Boureanu care a pornit un scandal fără margini, săptămâna trecută. Dincolo de imaginile care îl incriminează în timp ce îţi târăşte fiica pe asfalt în încercarea de a o urca în maşină, ies la iveală amănunte incredibile din trecutul politicianului. Fosta soţie a povestit la Antena 3 clipele de graoză şi tratamentele inumane la care a fost supusă şi a vorbit despre ameninţările venite din partea fostului soţ. Nu doar Irina a avut de suferit în toţi aceşti ani în care a tăcut de frică, ci şi Ioana. Potrivit mamei ei, fetiţa ar fi văzut scene de violenţă de când avea doi ani, momente pe care nu le-a uitat nici acum. Într-o scrisoare dată publicităţii, Ioana povesteşte că tatăl ei îi aplica corecţii fizice de când era copil.

"Mama şi familia. Mama ţipă un pic la mine când fac lecţii. Tata nu numai că ţipă la mine, dar mă bate rău. Soţia care s-a căsătorit cu el, Valentina, eu îi zic Beba. Tati s-a despărţit de mami. Valentina este şi ea rea, dar mai puţin decât tati. Îmi place de ea, o iubesc, dar mai puţin decât pe mami. Pe tati îl iubesc mai puţin decât pe Valentina. Mami şi Minnie, adică câinele meu, sunt cele mai bune cu mine în familie. Tati zice că ele nu sunt din familie, dar sunt. Mami şi Minnie sunt iubitele mele. Unchiul meu Sorin e bun cu mine. Are o soţie numită Irina. Şi pe mama mea o cheamă Irina. Pe tati îl cheamă Cristi. Buniciul când eram mică nu-mi plăcea cum se purta cu mine, dar acum îmi place. (...) Familia mea este aproape cea mai frumoasă. Îmi iubesc familia", sunt rândurile pe care Ioana le-a scris.

Irina Boureanu, ameniţări cu moartea

Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a explicat că viaţa ei a fost tot timpul pusă în pericol. Încă din timpul mariajului , femeia susţine că a fost o victimă. 

"S-a ajuns la nişte lucruri grave. Nu este o răzbunare. Mă tem de nişte lucruri pentru că ştiu ce a fost în trecut. Mă tem pentru integritatea mea şi viaţa Ioanei. În trecut, am fost ameninţate şi eu şi Ioana. Mi s- a demonstrat în multe rânduri că eu nu pot să fac ce vreau, ci doar ce mi se spune. De foarte mulţi ani trăiesc uităndu-mă peste umăr. Nu am voie să iau măsuri. Tot ce am putut să fac până acum a fost să o apăr pe Ioana. De fiecare dată când am vrut să iau măsuri legale mi s-a demonstrat că unele persoane sunt mai sus de lege, uneori, şi atunci când deţii puterea se întâmplă orice. Nu am voie să consider anormal o bătaie. Să deschid gura şi că spun că nu este normal să vorbeşti urât cu copilul tău şi să-l agresezi în diverse feluri.Trebuie să stau la locul meu şi să nu ridic pretenţii. Am preferat să fac asta de frică. Mi-e fircă pentru ce se poate întâmpla. Se întâmplă nişte lucruri care nu se văd , dar pe care le ştiu eu. Pentru un om care nu este obişnuit să piardă, toate acestea mă fac să mă gândesc că se pot întâmpla lucruri cu adevărat grave. Am primit ameninţări directe că viaţa îmi va fi luată, că voi fi mutilată, că voi fi violată. Ameninţările sunt de foarte mult timp. Toate astea şi Ioana le-a auzit despre ea. Îi descria şi ce îmi va face mie dacă nu suntem cuminţi. Ioana venea deseori să-mi povestească amănunte ca dintr-un film de groază. Ioana a ţipat când a venit un bărbat pe care nu l-a mai văzut în viaţa ei (n.r. bodyguard). Ţipetele au fost foarte puternice. Mi-a spus că au ieşit toţi oamenii din blocuri. Cred că domnul Boureanu nu este obişnuit să fie înfruntat", a mai spus Irina la Antena 3.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg