Măruţă i-a făcut praf pe Gherghe şi Capatos: "Nu e făcătură ca Oana Lis"

Ultima actualizare:
Mexicanu şi Mioara Lincan, fosta soacră, au fost din nou faţă în faţă
Mexicanu şi Mioara Lincan, fosta soacră, au fost din nou faţă în faţă

Cătălin Măruţă a atacat subtil postul concurent, Antena 1, în timpul emisiunii sale de la Pro TV.

În platoul show-ului se aflau Marian Mexicanu şi actuala iubită, Ana Maria Stoian, cea care a dus la divorţui lăutarului de Paula Lincan. Pentru că cei doi s-a împăcat de trei zile, după ce opt luni nu au fost împreună, Cătălin le-a cerut din nou celor doi să confirme că se iubesc. 

"Aici nu suntem cu Viorel și Oana Lis. Nu e făcătură", a spus Măruță.

El a făcut referire la scandalul în care au fost implicaţi soţiii Lis. Oana a fost acuzată că a avut un amant, dar totul s-a dovedit a fi o făcătură.

Mexicanu şi Ana Maria au venit în platoul emisiunii pentru a vorbi despre noua lor relaţie şi a confirma că se iubesc. Ana Maria a explicat că nu era intenţia ei să strice familia lui Mexicanu şi că a plecat în Grecia imediat după ce s-a aflat că se iubesc pentru a-l lăsat pe Marian să se împace cu Paula.

"Era căsătorit încă. Nu am vrut să mă bag în familia lui. De asta am plecat, cu gândul să se împace, să fie linişte", a spus Ana.


    Mexicanu şi Mioara Lincan, fosta soacră, au fost din nou faţă în faţăcaptură Pro TV
Mexicanu şi Mioara Lincan, fosta soacră, au fost din nou faţă în faţăcaptură Pro TV

Şi Mexicanu a povestit că Paula l-a iertat şi că el a avut multe amante, dar pe Ana o iubeşte, dovadă că sunt din nou împreună acum.

"Când eram căsătorit, eram căsătorit. În viaţa mea au fost multe «Ane», însă Paula m-a iertat mereu, iar eu am făcut altă greşeală. Nu am vrut să mă despart de Paula, de asta a plecat Ana. M-a lăsat să îmi refac familia", a spus Mexicanu.

Spiritele s-au încins însă în platou când au intrat în direct Mioara Lincan, fosta soacră, şi Edy, fiul lui Marian. Enervat că tatăl lui are din nou o relaţie cu Ana, el a început să o jignească pe fată: "Tu ne pui în balanţă cu această căţea?"

"Du-te și bărbirește-te, smardoiule! Ana e iubita mea, respect-o! Nu ai educație! Te-am crescut de când erai mic! Să-ți fie rușine!", a fost replica lui Marian."Tata ne-a făcut de râs! Dacă voiam să fiu cu tine, puteam, Ana! Dar tu ești grasă! Ana-Maria este Gara de Nord. Tata, care dintre noi s-a însurat primul? Ana nu mai știe numărul", a continuat Edy. 

Deşi s-au oprit pentru o perioadă, mai ales după ce Cătălin Măruţă a intervenit, Edy şi Mioara Lincan au revenit la cuvintele dure lansate la adresa fetei.

"Tu stai acolo mută, să nu râzi de nepoţii mei, te mănânc cu fulgi tot", a spus Mioara Lincan, iar Edy a continuat: "Eşti urâtă, eşti jegoasă. Bei mult, eşti largă, Ana".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net