Măruţă o trimite pe Andra la concertul unui spaniol sexy. Ce spune solista despre asta

Ultima actualizare:

    Andra a primit cadou de la soţul ei bilete la concertul Pablo AlboranFOTO: Arhiva personală
Andra a primit cadou de la soţul ei bilete la concertul Pablo AlboranFOTO: Arhiva personală

Aflat pentru prima dată în România la invitaţia Vreau bilet, Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole şi cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, cu 30 de discuri de platină câştigate în întreagă Europa la numai 25 de ani, a sedus deja iubitorii acestui gen şi din România.

Iar una dintre persoanele care nu va lipsi de la concertul lui Pablo Alboran, de pe 27 mai, de la Sala Palatului va fi Andra, căreia soţul ei, Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză şi i-a dăruit bilete la acest concert.

“Are farmec personal şi e un artist care ştie să-şi pună în valoare timbrul, în melodii sensibile... Aparent, e un alt cântăreţ tânăr şi frumos care a ajuns în topuri pentru că priveşte seducător, e sexy şi are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decât atât. Are o subtilitate a interpretării, a nuanţării, pe care nu mulţi cântăreţi o pot prinde din zbor”, spune Andra, care recunoaşte că însăşi încercarea de a defini acest artist complex este “o aventură artistică...”, însă “va va cuceri, cu siguranţă, pot garanta asta!”, adaugă Andra.

Cântăreaţa recunoaşte că are aşteptări foarte mari de la artistul care “a ştiut să adune ce-i mai bun: sensibilitate, linie melodică limpede, caldă şi interesantă, apoi versuri superbe, toate astea combinate cu un timbru vocal ce ţine loc de orice argument, de orice declaraţie de dragoste, de orice promisiune... Nu vreau să mă credeţi pe cuvânt, vreau să va convingeţi la concert”, mai spune Andra.

Iar în ceea ce priveşte spectacolul lui Pablo Alboran de la Sala Palatului, de pe 27 mai, Andra mărturiseşte că aşteaptă “cu emoţie şi nerăbdare să facă o selecţie bună din piesele lui”. “Perdoname”, “Desencuentro”, “Solamente tu”, “Quien” şi “Donde esta el amor” sunt câteva dintre piesele preferate ale Andrei.

Cântăreaţa recunoaşte că “un duet cu Pablo Alboran ar fi atât de interesant şi de original încât ar fi aproape imposibil să refuzi experienţă!”. Totodată, Andra este convinsă că “românii vor iubi stilul lui, pentru că noi şi el suntem, în esenţă, atât de asemănători, de romantici, de visători...”

Pablo Alboran va concerta în Bucureşti la invitaţia Vreau Bilet. Biletele pot fi cumparatede pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casă de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net