Măruţă schimba prefixul. O mai ții minte pe prima lui iubită celebră? N-a fost Andra

Ultima actualizare:

    Așa arăta Cătălin Măruță când lucra la TVR2
Așa arăta Cătălin Măruță când lucra la TVR2

Pe 27 ianuarie, prezentatorul emisiunii “La Măruţă”, de la Pro TV, va împlini 40 de ani. Cătălin Măruţă se simte un om împlinit la această vârstă rotundă, are doi copii frumoşi şi o soție pe care o adoră. Puțini își mai amintesc însă că prima lui relație, despre care s-a vorbit în presă, n-a fost cea cu Andra.

De 10 ani prezintă “La Măruţă”, emisiune care se difuzează de luni, până vineri, la ProTV, este însurat cu solista Andra (31 de ani) şi are doi copii frumoşi, pe Eva Maria (2 ani și jumătate) şi pe David (6 ani și 10 luni). Se poate spune că nu-i lipseşte nimic lui Cătălin Măruță și iată că același lucru îl simte și el. “Mulţi mă întreabă cum mă simt la 40 de ani. Cred că de două ori mai bine decât la 20 de ani! Adică am acelaşi entuziasm, sunt fericit, dar am şi o familie, am profesia la care visam şi cunosc zi de zi oameni minunaţi. Mă simt norocos. Chiar am ce sărbători. O să fiu înconjurat de familie şi de prieteni, iar de ceva ani trebuie să avem la petrecere clovni, zâne şi supereroi, pentru ca toate generaţiile să se distreze”, ne-a mărturisit prezentatorul de la Pro TV.


    Cătălin Măruță are o familie superbăfoto: arhiva personală
Cătălin Măruță are o familie superbăfoto: arhiva personală

De-a lungul anilor, Măruţă a trecut prin multe schimbări, însă un singur lucru a fost constat: a reușit să se mențină pe sticlă din 1999, când a debutat, și până acum. A avut părul lung, a făcut radio, a lucrat la Televiziunea Română, dar şi la Realitatea TV. Şi viața lui personală a fost în centrul atenției, în paralel cu cea profesională. În 2005, tânărul Cătălin Măruţă se iubea cu fiica cronicarului sportiv Ovidiu Ioaniţoaia, Iulia Ioaniţoaia, care a lucrat şi ea la TVR 2. Cătălin prezenta Tonomatul DP2, difuzată pe TVR2, iar Iulia era producătoarea emisiunii. 


    Iulia Ioanitoaia, o femeie discretă, cu un tată celebrufoto: arhivă personală
Iulia Ioanitoaia, o femeie discretă, cu un tată celebrufoto: arhivă personală
image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png