MasterChef. Ei sunt cei mai buni 24 de concurenți


    MasterChef. Cei 24 de finaliști vor intra în cea mai cunoscută bucătărie din România de săptămâna viitoarefoto: PRO Tv
MasterChef. Cei 24 de finaliști vor intra în cea mai cunoscută bucătărie din România de săptămâna viitoarefoto: PRO Tv

Cel mai de succes show culinar televizat de la noi a intrat în faza finală. Aproape două milioane de telespectatori au urmărit marți, 29 septembrie, competiția pentru unul din cele 24 de locuri în bucătăria MasterChef. Concurenții s-au întrecut pentru a intra în grațiile celor trei reprezentanți ai juriului, Adi Hădean, Chef Foa și Chef Patrizia, iar cei mai buni au intrat în finală.

În ediția de marți seară, toți concurenții rămași în competiția pentru unul dintre cele 24 de locuri din bucătăria MasterChef au avut de înfruntat câteva probe eliminatorii, pe cât de spectaculoase, pe atât de intense.

MasterChef. Concurenții, provocați să gătească numai cu ingredientele de la o stână

Răzvan Fodor i-a provocat pe câțiva concurenți să mulgă oile. Această provocare a fost doar pentru a destinde atmosfera, nicidecum parte a probei eliminatorii. Totuși, concurenții s-au descurcat remarcabil și la această probă de... aptitudini. După această încălzire, cei trei Chefi i-au provocat să gătească preparate cu ingrediente care se întâlnesc la stână: carne de berbec, brânză sau legume. Totul, fript la grătar. După această probă, Cristian Vicențiu Georgescu, Ana Maria Storociuc, Iulian Sîrbu, Marin Vîlcan, Ana Maria Gîscă și Marilena Oprișan au primit biletele expres către bucătăria MasterChef, insignele!

MasterChef. Surpriză la proba duelului

Concurenții rămași în competiție au participat la duel direct, față în față, cu un alt concurent. Având 60 de minute la dispoziție, aceștia au fost provocați să-i impresioneze pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean cu un preparat pe baza unor ingrediente prestabilite. Deși regula duelului presupune eliminarea unui singur concurent, Florian Haragas și Emilian Nicolescu au fost eliminați amândoi deoarece nu au gătit corespunzător o banală bucată de carne de porc.

MasterChef. Ultimele locuri din bucătărie, câștigate cu un desert asiatic

Echipa condusă de Adriana Pletosu a profitat de cea de-a doua șansă oferită de juriul MasterChef și a câștigat tichetul pentru ultimele locuri din cea mai cunoscută bucătărie din țară cu un meniu compus dintr-o supă cremă în două culori pe bază de ardei, ton în crustă de nuci și semințe și un desert cu tentă asiatică. Adriana Pletosu, Ștefan Pascu, Adriana Ghiță, Iuliana Ungheanu și Tudor Aposteanu au fost desemnați ocupanții ultimelor locuri din bucătăria MasterChef.

MasterChef. Lista celor 24 de finaliști

Cristian Vicențiu Georgescu, Ana Maria Storociuc, Iulian Sîrbu, Marin Vîlcan, Ana Maria Gîscă, Marilena Oprișan, Andrei Voica, Georgiana Prică, Kyriaki Papadopoulou, Cristian Avram, Serghei Savin, Claudiu Câmpan, Liviu Balint, Mihai Anton, Florin Arvunescu, Claudia Sima, Iuliana Bănuț, Adriana Pletosu, Ștefan Pascu, Adriana Ghiță, Iuliana Ungheanu și Tudor Aposteanu se adaugă beneficiarilor șorțului de aur Barbu Victoraș și Tudor Florian, care s-au calificat în finală direct de la audiții.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg