Matei Stratan a «îmbunat-o» pe Mădălina Ghenea

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea și Matei Stratan au avut parte de câteva luni foarte agitate în relația lor. Acum, cei doi par să-și fi regăsit linișteaFoto: Hepta

Când dragostea este mare, iată că nimic nu-i poate sta în cale! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan par să nu poată sta departe unul de celălalt. Deşi s-au certat de la o bănuială de infidelitate, iată că actriţa şi-a dat seama că a greşit şi a făcut primul pas spre împăcare. Acum, milionarul şi frumoasa lui iubită plănuiesc botezul micuţei Charlotte, care va avea loc anul viitor.

Totul e bine, când se termină cu bine! A dispărut furtuna şi a apărut soarele în cuplul Mădălina Ghenea (30 de ani) –Matei Stratan (32 de ani), la numai două săptămâni de când s-au certat şi au hotărât să se despartă. Conflictul a apărut la începutul lui noiembrie, când sexoasa brunetă i-ar fi găsit iubitului ei un mesaj în telefon şi l-a acuzat de infidelitate. Mai mult, ea a lăsat să se înţeleagă că la nunta verişoarei lui, Roxana Blagu, ex-Trident, Matei şi-a făcut apariţia însoţit de această femeie de la care ar fi primit mesaje. ”Nu doar că m-ai înşelat, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, posta pe pagina ei de Instagram Mădălina Ghenea. Iată că totul s-a dovedit a fi o criză de gelozie, motiv pentru care vedeta a lăsat ”garda jos” şi a făcut primul pas spre împăcare. Acum, bogătaşul şi faimoasa brunetă locuiesc din nou împreună şi sunt mai fericiţi ca oricând, alături de rodul iubirii lor, micuţa Charlotte (8 luni).

simeon stalpnicul png
Matei a ieșit zâmbind din blocul unde locuiește împreună cu Mădălina și a stat de vorbă cu șoferul familieiFotografii: Mihai Ionescu

simeon stalpnicul png
Șoferul a dus în casă mai multe sacoșe pline, dar și un aspirator stricat

Fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! sunt o  dovadă bună că cei doi formează din nou un cuplu, iar zâmbetul larg de pe chipul lui Stratan trădează situaţia dintre ei. Deşi anul trecut a construit o casă luxoasă în Snagov, unde să poată locui cu iubita şi fiica lor, iată că milionarul i-a făcut pe plac iubitei şi s-a mutat în apartamentul ei din zona Unirii. Acolo a fost surprins miercuri seara, în jurul orelor 20.00. A intrat în bloc şi a ieşit abia a doua zi la orele 11.00 pentru că avea treabă la birou, aşa că Matei este iubitul dar şi tăticul perfect. Între un sărut pentru Mădălina şi un legănat cu micuţa Charlotte, Matei s-a ocupat şi de treburile casnice. A vorbit cu şoferul să-i facă piaţa şi să ducă la reparat un aspirator. Bărbatul a urcat la apartamentul lor cu o plasă plină de alimente şi a coborât apoi cu aspiratorul stricat. Chiar dacă are rol de angajat, Matei îl tratează pe tânărul brunet ca pe un membru al familiei sale. Dă noroc cu el, glumeşte şi se amuză cu el, semn că averea impresionantă nu l-a făcut să uite de bunul simţ şi de respectul faţă de oameni.

simeon stalpnicul png
Stratan junior a plecat relaxat spre firmă

Acum, Mădălina şi Matei au dat uitării certurile şi sunt preocupaţi de botezul micuţei lor. ”Se iubesc şi sunt făcuţi unul pentru celălalt. Ar fi păcat să se despartă. Fetiţa este bijuteria lor şi acum vorbesc de botezul ei. La anul va fi, probabil în vară, însă despre căsătorie nu ştim nimic. Ar putea fi o surpriză şi să facă ambele evenimente în aceeaşi zi”, a declarat o sursă din apropierea familiei Mădălinei Ghenea. 

Au o fetiță de opt luni

simeon stalpnicul png
Mădălina, alături de Charlotte, fetița ei și a lui Matei

Povestea de iubire dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan a început în vara anului 2016. După ce a avut relații cu Dragoș  Săvulescu (2009-2011), Leonardo di Caprio (2011), Gerard Butler (2012-2013), Michael Fassbender (2014) sau Philip Pleine (2016), olteanca l-a întâlnit pe Matei Stratan, cel mai bogat dintre iubiții ei, cu o avere de 300 de milioane de euro. La doar două luni de când s-au întâlnit, artista a rămas însărcinată. În aprilie, anul acesta, ea a născut o fetiță căreia i-a pus numele Charlotte. Mădălina le-a arătat tuturor comoara ei într-o ședință incendiară ocazionată de o revistă celebră.

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
burkina faso FOTO EPA
Consulatul Rusiei la New York vandalizat FOTO Profimedia
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg