Matilda Pascal-Cojocărița, relație incredibilă cu primul soț. Urare specială cu poză și mesaj, de ziua lui Ioan Cojocărița

Ultima actualizare:

    Matilda Pascal Cojocărița, 62 de anifoto: Facebook
Matilda Pascal Cojocărița, 62 de anifoto: Facebook

Matilda Pascal-Cojocărița s-a despărțit de primul soț pentru dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, alături de care are un mariaj de aproape 30 de ani. Însă fostul și actualul soț al artistei au devenit prieteni. Atunci când vine în România, Ioan Cojocărița îi vizitează și pe cei doi artiști, dormind în casa acestora.

Matilda Pascal-Cojocărița, fosta Miss România aleasă în 1979, la Costinești, se află în relații bune cu fostul ei soț, Ioan Cojocărița. Bărbatul este fost rugbist, iar în acest moment acesta stă în Milano, unde s-a stabilit de ani buni. Din mariajul cu el, Matilda, în vârstă de 62 ani, îl are pe unicul ei fiu, Alin Pascal, și el artist, pășind de mic pe urmele mamei sale. De Ioan Cojocărița, primul soț, celebra interpretă de muzică populară s-a despărțit pentru cel de-al doilea soț, pentru dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, alături de care, interpreta noastră are un mariaj de aproape 30 de ani. Ioan Cojocărița a fost prezent și la nunta lui Alin, în 2012, și este prezent în viața celor doi artiști acum, ca amic. El își vede și nepoții, pe care îi are din partea lui Alin, pe Adam și pe Tudor.


    Matilda Pascal Cojocărița, alături de Ioan Cojocărița, primul soț, și de fiul lor, Alinfoto: arhivă personală
Matilda Pascal Cojocărița, alături de Ioan Cojocărița, primul soț, și de fiul lor, Alinfoto: arhivă personală

Matilda Pascal Cojocărița, mesaj pentru fostul soț

De ziua lui, interpreta i-a urat ”La mulți ani”. ”Ani mulți și binecuvântați cu sănătate multă, multă îți dorim, Jane!”, a scris, pe Facebook, interpreta de muzică populară. Odată cu pandemia, Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu au rămas fără concerte, ca și alți colegi de-ai lor, întrucât foarte multe s-au amânat din cauza restricțiilor impuse de  autorități. Duminică, artista și soțul ei au revenit pe scenă cu un recital în cadrul unui spectacol, care a serbat 25 de ani de Ansamblu Dor Transilvan din Bistrița, instituție la care sunt angajați. Acesta a fost primul lor spectacol după un an și patru luni de absență pe scena cântecului.

Primul spectacol după pandemie

”A fost primul spectacol după pandemie. A fost un eveniment de cinci ore și jumătate, iar spectatorii nu au plecat. Noi am revenit pe scenă după un an și patru luni, timp în care ne-a fost dor de public, să mai cântăm. A fost un maraton în aer liber, a fost frumos. Multă muncă, dar a ieșit foarte bine și a meritat efortul de a revedea publicul, mai ales în acest context. Spectacolul aniversar a avut loc în curtea Complexului Muzeal din Bistrița. Au fost prezenți 1000 de spectatori. Cu o zi înainte la un colocviu, am avut invitați din țară, 35 de persoane… managerii ansamblurilor profesioniste, coregrafi și dirijori, manageri de centre culturale, de invitați de onoare au fost ”Cindrelul, Junii Sibiului” din Sibiu. Tema colocviului a fost spectacolul folcloric în conditiile actuale… ”, ne-a povestit Matilda.

Matilda Pascal Cojocărița: "Am nunți amânate până în 2022"

Multe spectacole și concerte au fost amânate, dar artista speră ca lucrurile să o ia pe un făgaș bun. ”Am nunți amânate până în 2022. La spectacol, acolo în curte unde ne aflam au venit vreo trei mirese să facă poze, deci lucrurile au început, încet, încet, să se miște. Am câteva amânate pentru lunile iulie și august, dar cele mai multe au rămas pentru anul viitor, pentru 2022. Să sperăm că de acum nu vor mai fi restricții pentru evenimente și artiști. Industria aceasta muzicală a fost la pământ în aceste zile și văd că nimeni nu s-a gândit la soarta artiștilor”, ne-a mai spus artista.

Citește și:

Matilda Pascal-Cojocăriţa e de 4 X bunică, la 61 de ani. Nora soţului ei a născut un băieţel

Matilda Pascal Cojocăriţa, între fostul şi actualul soţ

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net