Matilda Pascal-Cojocărița, trei nepoți de reclamă!


    Cântăreața, împreună cu nepoțica sa, Miriam TeodoraFoto arhivă personală
Cântăreața, împreună cu nepoțica sa, Miriam TeodoraFoto arhivă personală

Matilda Pascal-Cojocărița are trei nepoți de toată frumusețea. Primul nepot al artistei a venit pe lume în februarie 2013. Iată ultimele fotografii cu nepoții Matildei!

Adam, primul nepot al interpretei de muzică populară are trei ani, iar în decembrie a avut prima serbare la grădiniță și a fost îmbrăcat în costum popular. Băiețelul este copilul lui Alin Pascal, fiul artistei. Alin Pascal este căsătorit cu Elisabeta, din octombrie 2012. Însă în familia lor barza a mai adus un băiețel, pe Tudor, care a împlinit un anișor în luna martie a acestui an. Weekend-ul trecut, artista i-a tăiat moțul nepoțelului, într-un cadru restrâns.

Cei doi băieți ai lui Alin Pascal, Adam și Tudor au fost surprinși în portul popular, într-o nouă ședință foto realizată de curând. Interpreta de muzică populară și soțul ei, violonistul Ștefan Cigu au și o nepoțică drăgălașă pe nume Miriam Teodora, pe care părinții ei, Roxana Teodora și Horațiu Cigu o iubesc la nebunie. Horațiu este fiul lui Ștefan Cigu din prima căsătorie.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg