Medicii au găsit urme de medicamente în stomacul Cristinei Ţopescu. Ar fi murit în somn

Ultima actualizare:

    Cristina Ţopescu ar fi avut urme de medicamente în somn
Cristina Ţopescu ar fi avut urme de medicamente în somn

Medicii nu au putut stabili cauza morţii Cristinei Ţopescu, trupul fostei jurnaliste fiind într-un stadiu avansat de puterfacţie. Ei au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul ei au fost descoperite urme de medicamente.

Medicii legişti nu au putut stabili de ce a murit Cristina Ţopescu, care a fostă găsită decedată în casă în seara de 12 ianuarie. Au găsit, însă, conform digi24.ro, mai multe urme de medicamente în stomacul fiicei lui Cristian Ţopescu. Din acest motiv, ei au cerut o expertiză toxicologică. Se pare însă că vedeta tv a murit în somn, iar poliţiştii iau în calcul varianta unui deces din cauze naturale. În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Doi dintre câinii Cristinei Ţopescu, găsiţi morţi lângă ea

Cristina Ţopescu avea şapte câini, dintre care doi au fost găsiţi morţi, deshidrataţi, în casă cu ea. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Bărbuceanu.

În curte, au fost găsiţi ceilalți câini ai prezentatoarei tv, care se află în stare bună. Unul a fost adoptat de o vecină, iar ceilalți patru au ajuns la asociația ARCA (Animal Rescue and Care Association). 

”Noi am luat patru câini. Trei fetițe și un băiat. Toți sunt grași și frumoși. Am fost aseară să îi luăm. Erau foarte agitați a fost nevoie ca Ovidiu, veterinarul asociației, să îi tranchilizeze. Acum sunt bine, sunt la noi în curte și tatonează terenul. Aici au condiții foarte bune, sunt bine îngrijiți”, a explicat pentru Click! Kuki Bărbuceanu, membru al ARCA, cunoscut publicului în special pentru îndelunga sa activitate la Vier Pfoten România.

image
image
image
image
image
image
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net