Mega-scandal după o prestație lamentabilă a Innei la un concert din București

Ultima actualizare:

  Solista cere pe un concert în jur de 20.000 €, însă prestaţiile ei lasă de dorit
Solista cere pe un concert în jur de 20.000 €, însă prestaţiile ei lasă de dorit

Inna (29 de ani) are un succes nebun, pe plan internaţional, însă în România, ţara ei natală, le-a lăsat adesea un gust amar fanilor. Solista a intrat în gura internauţilor şi sâmbătă, după recitalul ei lamentabil, de la mega-concertul ”Forza ZU”, din Piaţa Constituţiei.

Una albă, una neagră, pentru Inna. Dacă în Mexic, de unde a revenit recent, fanii o idolatrizează, iată că în ţară, vedeta de numai 1,63 m o cam face de oaie. Asta în condiţiile în care aici încasează onorarii de peste 20.000 de euro, conform site-urilor de organizări evenimente.


  2011. La inaugurarea Stadionului Naţional Arena, solista a fost huiduită
2011. La inaugurarea Stadionului Naţional Arena, solista a fost huiduită

Sâmbătă, la mega-evenimentul “Forza ZU”, la care au participat peste 50 de artişti, Inna a lăsat mult de dorit la capitolul voce, atrăgându-şi multe comentarii, pe internet. “Doamne, este penibilă! Halal artist internaţional! Este o Pseudocântăreaţă! O vedetă de carton! Nu, nu astfel arată un artist veritabil! (O.M.)”, “Artiştii veritabili au voce! Mai ales când sunt tineri şi cer sume aberante pentru o prestaţie (E.W.)”, “Cu tot respectul, a fost PRAF. Eu am rămas şocat. Mai bine a «răpăit» tipa blondă. Mai bine făcea play-back. Andra, Delia, Lora, până şi Ruby au cântat mai bine (C.C.)”, “Mamă! E varză rău. Îmi sângerează timpanele când o aud (M.A.)”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii exprimate pe internet în dreptul videoclipului cu prestaţia Innei la concertul din Piaţa Constituţiei, la care s-au strâns în jur de 100.000 de persoane. Nici lacrimile solistei de la final, când a strigat “Te iubesc, România!”, nu i-au înmuiat pe cei din public.

Inna nu se află la prima ieşire din ”decor”. În 2011, ea a susţinut un recital la inaugurarea stadionului Naţional Arena în deschiderea meciului România-Franţa. Dar, în loc de aplauze, ea s-a trezit cu huiduieli din partea spectatorilor, nu de alta, dar vocea ei din înregistrări nu semăna deloc cu cea live, chinuind rău piesele.  

2011. La inaugurarea Stadionului Naţional Arena, solista a fost huiduită
2011. La inaugurarea Stadionului Naţional Arena, solista a fost huiduită

Doi ani mai târziu, în 2013, Inna a scrântit-o la Braşov, cu ocazia deschiderii Festivalului Olimpic de Iarnă al Tineretului European (F.O.T.E.), când Primăria Braşov a invitat-o să susţină un program artistic live. Cântăreaţa a fost taxată atât de public, cât şi de specialişti. „Am ascultat-o şi, săraca de ea, nu a avut deloc control. Nu o să cânte mai bine dacă-i spun că e pilaf, aşa că mă abţin de la sfaturi, oricum, Inna este doar un produs”, a declarat, atunci, pentru Click!, compozitorul  Mihai Ogăşanu. „Inna nu este o cântăreaţă care să merite atenţie pe cât i se dă. Am auzit-o cântând live şi nu mi-a plăcut. Nu a venit cu o formaţie şi cu vreun playlist care să te dea pe spate, din contră, a fost totul un rahat, o aiureală, o spoială”, s-a grăbit să o taxeze şi compozitorul Virgil Popescu.

2013. Solista a falsat rău la concertul de la Braşov. Ea a şi recunoscut că a cântat prost
2013. Solista a falsat rău la concertul de la Braşov. Ea a şi recunoscut că a cântat prost

După prestaţia lamentabilă, Inna a făcut un gest fără precedent în muzica românească: şi-a cerut scuze public pentru că a falsat. Într-un comunicat, ea a explicat că recitalul său a avut de suferit pe alocuri din cauza unor probleme tehnice şi nu numai. Artista, apreciată în toată lumea, susţine că astfel de scăpări ale vocii sunt inerente în cadrul show-urilor live, în aer liber şi la temperaturi scăzute. “De data aceasta, recunosc, nu mi-a ieşit şi nu aş vrea să dau vina pe nimeni. Data viitoare promit că o să îmi iasă şi atunci îmi voi permite să dau vina pe mine”, a spus ea. Cu toate acestea, cei din echipa ei ne-au declarat că Inna cântă în Mexic, unde are cele mai multe concerte, pe sume de-a dreptul astronomice.Inna are mare succes în Mexic

Pe cât de bombardată cu comentarii este Inna în ţară, pe atât este de iubită în Mexic, unde fanii se bat pentru un bilet la concertele ei. Cei din echipa acesteia ne-au declarat că Inna câştigă acolo onorarii de invidiat, între 30.000 şi 100.000 $ pentru un concert., acesta fiind costul întregii echipe, de 12 persoane.  De curând, peste 35.000 de oameni au venit să o vadă şi să o asculte la concertul ei din Mexic, unde româncuţa noastră şi-a promovat albumul “Inna”.Mihai Morar: «Forza Zu nu este un concurs de voci»

2016. După concertul de sâmbătă, Inna a ieşit de pe scenă cu lacrimi în ochi, conştientă că n-a ţinut-o vocea
2016. După concertul de sâmbătă, Inna a ieşit de pe scenă cu lacrimi în ochi, conştientă că n-a ţinut-o vocea

Diplomat din fire, Mihai Morar, director de programe la ZU TV, a preferat să nu comenteze prestaţia Innei. “Nu am stat în spatele scenei ca să o ascult, pentru că trebuia să fug de colo colo, ca să pregătesc următorul moment. Nu ştiu de ce a plâns la sfârşitul recitalului, probabil din cauza emoţiilor. La Forza ZU au venit artişti pentru toate categoriile de public şi, până una alta, Inna esta un artist internaţional care adună peste 30.000 de fani la concertele ei de afară”, a declarat Mihai, ieri, pentru Click! Întrebat dacă au existat probleme tehnice în timpul recitalului Innei, Mihai Morar a exclus această variantă: “Nu, nu au fost probleme tehnice în timp ce ea a cântat. În fond, Forza ZU nu a fost un concurs de voci”, a conchis Morar.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore foto  Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
  Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net